BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Merijn

  1. Merijn

    Porchetta gevuld met chrorizo van het spit

    Ik heb de 3-secondenregel toegepast, zondag ook met een mechelse koekoek ging ook prima. Ook met deksel eraf overigens.
  2. Merijn

    Porchetta gevuld met chrorizo van het spit

    Ik vond de smaak van de venkel en chorizo wel oke, maar niet superlekker. En na ca. 4 uur inclusief wachten wil ik eigenlijk wel superlekker eten. Maar, smaken verschillen dus ik zou het gewoon proberen ;-)
  3. Merijn

    Porchetta gevuld met chrorizo van het spit

    Ik heb ook enkel een bedrade, pas tegen 3 uur ben ik af en toe gaan prikken voor de temp. Verder had ik de kooltjes op zo'n afstand dat je 3 seconden je vingers tussen het vlees en de kolen kan houden voor het ondragelijk wordt. Ik heb de dome van de 3 uur het eerste half uur en het laatste...
  4. Merijn

    Porchetta gevuld met chrorizo van het spit

    Daar was alles om te doen :p. Ik vraag me af of die een 2e keer zo mooi lukt.
  5. Merijn

    Porchetta gevuld met chrorizo van het spit

    Zeker, maar toch ga ik de volgende keer voor een andere vulling.
  6. Merijn

    Porchetta gevuld met chrorizo van het spit

    Afgelopen november voor mijn verjaardag van de kinderen een spit gekregen. Nu heb ik de ring al eerder dankbaar gebruikt voor beercanchicken, maar dit keer ook het spit eens gebruikt :p . Ik wilde heel graag eens goed krokante Porchetta maken, dus eerst hier op het forum en op de rest van de...
  7. Merijn

    Mijn eerste beercan chicken

    excuus verkeerde forum, moet even verplaatst...
  8. Merijn

    Mijn eerste beercan chicken

    Omdat ik een klein beetje van badges houd, en omdat ik hem gewoon eens moest maken... vandaag mijn eerste beercan chicken gemaakt! Helemaal volgens recept van joeptoep, alleen was er negens citroengras te krijgen. Dat wil zeggen, Jumbo, AH, Plus en Hoogvliet hadden ze niet en ik was te lui op...
  9. Merijn

    Oudjaarsdag met Pulled Pork & Carpaccio Rollade

    Deze oudjaarsdag voor ca. 20 man wat vleesch verzorgd tussen de andere hapjes door. Ik heb hiervoor mijn beste gerechten die ik hier opgedaan heb gebruikt. Ik heb de Wedstrijd Pulled Pork van @noskos met Southern Succor Porc Rub en de Carpaccio Rollade gemaakt, hierna ook nog wat kaas gesmolten...
  10. Merijn

    Oud en nieuw

    Wow! Die moet ik onthouden voor volgend jaar ;)
  11. Merijn

    Bacon Day '22: 5-spice buikspek en kippendijencake

    Ik had mij ingelezen hier en de valsspeelmethode gebruikt: Was niet overal zo krokant als ik gehoopt had, had wel een kleine crunch, maar ik wilde hem ook niet cremeren.. Voor een eerste poging was ik er tevreden mee. Mijn eters gelukkig ook :sneaky:
  12. Merijn

    International Bacon Day 03- en 04-SEP-2022 - de resultaten voor de Bacon strips

    Omdat hij hier ook moet staan voor de badge: Ik heb kippendijkencake en 5-spice buikspek gemaakt.
  13. Merijn

    Bacon Day '22: 5-spice buikspek en kippendijencake

    Ook ik ben gisteren met spek in de weer geweest om de badge te verdienen. Ik heb de langzaam gegaarde 5-spice buikspek gemaakt en daarnaast een heerlijke kippendijencake. Gelukkig had ik redelijk wat visite om te helpen met het opeten :p Ik heb de receptuur van de bronnen aangehouden (behalve...
Terug
Bovenaan Onderaan