BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door LorenzoG

  1. L

    Beenhammetje Low&Slow. Kan dat?

    Zo dat ziet er erg smakelijk uit! Helaas hier thuis geen beenham fans. Maar nu weet ik t zeker dat ik er toch maar eens 1 voor mezelf ga klaar maken.
  2. L

    Eerste Brisket!! [emoji847][emoji120]

    Jee zeg wat een groot stuk vlees, ziet er wel lekker uit, zo op die plaatjes met die bar.
  3. L

    Mijn eerste pulled pork + foto's van begin tot eind

    Kijk das een flinke jongen. Lekker hoor Pulled pork.
  4. L

    Picanha Lakenvelder

    Na afgelopen zaterdag de restjes van de verschillende Q sessies op te maken. stond er voor vandaag Picanha op t menu. Dit stuk flinke stuk op traditionele manier bereid. Te weten grof zout en grove zwartepeper. That’s it. T stuk zo een 1,5 uur voor voorbereiding uit de koelkast, drooggedep...
  5. L

    Ribeye met groente

    Zo dat ziet er meer dan goed uit. Nice!
  6. L

    De eerste tomahawk is een feit.

    Zo gisteren overijverig wat vlees ingekocht bij de lokale boer. Dat was een rib uit m’n lijf, maar goed daar heb je wel wat voor. En de kwaliteit is er dan ook naar. Ik had 2 steak tomahawks gekocht, elk ~950 gram. Toch maar besloten om er uiteindelijk 1 in de vriezer te houden en er maar 1 op...
  7. L

    Biefstuk rollade, wat een topper

    Bedankt voor de reacties! T was echt smullen😋
  8. L

    St. Louis ribs

    Ziet er top uit!
  9. L

    Biefstuk rollade, wat een topper

    T is weer eventjes geleden dat ik iets heb gepost, maar de Q is zeker nog wel elk weekend aan😎 Vandaag als afsluiting van t weekend. Biefstuk rollade. Ik was wat laat met vlees bestellen bij de slager en daardoor hadden ze niet voldoende bavette meer voor mij. na wat twijfel en overleg gegaan...
  10. L

    Seizoensopener met eerste keer PP

    Lekker hoor en gefeliciteerd met je 🐷
  11. L

    Goedemiddag!

    Welkom!
  12. L

    Kipfilet gevuld met verse pesto en mozzarella, omwikkeld met ontbijtspek en mediterraanse kruiden

    Vandaag een heerlijke kip filet op de Q. Met dank aan t recept van Tim Wismeijer. 180 graden met halve plate setter. eerst grillen op direct vuur voor het dicht schroeien,vervolgens verplaatsen naar indirect. Gisteren trouwens ook de Q aangestoken, voor courgettes gevuld met gehakt gemixt...
  13. L

    Vandaag dit weekend afgesloten met chicken kebabs

    Ik ben ook beginnende BBQ-er, maar ik vermoed, dat het gietijzer in dit geval teveel warmte geleid. En voor kipkebabspies met doel op 220 graden dome temp, was bij mij helaas 250, is dit teveel van het goede. Dat is mijn aanname en vandaar dus ook met een check vraag in de post.
  14. L

    Mijn eerste bavette rollade!

    Je brengt me wel op een idee voor 1 van de komende bereidingen. Heb je dit met een spit bereid? Of gewoon regelmatig 'rollen' op t rooster?
  15. L

    Pulledpork van de mastertouch

    Je hebt een mooie dagbesteding gehad. gefeliciteerd met je knor.
Terug
Bovenaan Onderaan