BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Eszer

  1. Eszer

    Experimentje geslaagd . . . . .

    Ja waren idd aan de dunne kant ja, was een 6pack aanbieding van rookplankje.nl
  2. Eszer

    Experimentje geslaagd . . . . .

    https://www.burnhard.com/nl/accessoires/uebersicht/barbecue-accessoires/draaispitmand-van-roestvrij-staal-943864?number=943864&gclid=Cj0KCQjwo-aCBhC-ARIsAAkNQiucN2d3hYoYvKijwkWvRTONj_GpXoo3wV16aaOrqdQN2ZXUpWVcOlQaAstcEALw_wcB
  3. Eszer

    MOINK balls

    Zien er lekker uit ✌🏼
  4. Eszer

    Pullet Lam (schouder)

    @Revers88 de smaak was geweldig, je moet natuurlijk wel van Lamsvlees houden en de BlackSauce voegt echt iets toe, zeker omdat je er ook wat doorheen doet na het pullen om het smeuïg te houden. (nogmaals recept van NOSKOS) ✌🏼✌🏼🐑
  5. Eszer

    Experimentje geslaagd . . . . .

    Ik wilde eens groenten in een mandje (rotisseri) maken.........we hadden het een en ander over en nog liggen dus heb ik een venkel, een witte en een rode ui, een courgette een zakje sugarsnaps in het mandje gedaan............gewoon naturel alleen een beetje olijfolie. Een half uurtje op de egg...
  6. Eszer

    Foutje bedankt..........

    @chbrand haha mooi verhaal..ik dacht ook toen mijn veranda geheel blauw stond: zoveel had ik die pan toch niet ingeolies.....WTF is happening??? Toen viel het kwartje haha
  7. Eszer

    Pork steaks Tootsie's style

    ````tof zeg, dit wil ik ook eens maken. Toevallig pas ook die aflevering op Netflix gekeken..............heeeel vet🔥💪🏼
  8. Eszer

    Pullet Lam (schouder)

    Vandaag Pullet Lam gemaakt. Het NOSKOS recept gebruikt. Om 11.00u de schouder op de Egg gelegd (zo’n 110graden) en rond 19.00u de temp van 91gr bereikt. tevreden over het resultaat........Heerlijk.
  9. Eszer

    Gegrilde longhaas

    Ziet er lekker uit..........🔥
  10. Eszer

    Foutje bedankt..........

    @Sander72 tja macht der gewoonte wilde mijn rooster ook schoonbranden dus leg ik die op de Eggspander, had ook zonder gekund inderdaad......en lammetje ligt erop en de zon schijnt dus inderdaad iets met lente kriebels haha
  11. Eszer

    Foutje bedankt..........

    Hallo, gisteren de boel wederom flink opgestook, ging zelf wat hoger als ik zou willen maar dat gebeurde nou eenmaal. Maar het belangrijkste is dat het gewerkt lijkt te hebben want de stank is zo goed als weg en hij is inderdaad weer een stuk witter, nou ging het mij daar niet om maar de vieze...
  12. Eszer

    Foutje bedankt..........

    @Stijn zal hem nog eens opstoken ja maar niet hoger dan 350 inderdaad, hij hoeft niet mooi wit te worden alleen maar de stank eruit.
  13. Eszer

    Foutje bedankt..........

    Gelukkig inderdaad geen chemische stoffen nee dat scheelt. En opstoken tot wel 500graden? Dat wordt over het algemeen toch afgeraden ivm risico op barsten toch?
  14. Eszer

    Zalm met pindakaas op een cederhoutenplankje

    Staat inderdaad op de TODO list........had vandeweek het filmpje van NOSKOS gezien en ben heel benieuwd
  15. Eszer

    Foutje bedankt..........

    Hallo, ik heb een probleem met mijn Green Egg........... Wilde deze week een wok gerecht maken op de egg maar dat ging onverwacht mis. Ik heb de Wok (originele BGE Wok) altijd ingevet in mijn buitenkast staan........omdat deze dus vettig is staat hij op een pannenlap. Dus ik mijn egg opgestookt...
Terug
Bovenaan Onderaan