BasBQ
Beef en Steak

Pullet Lam (schouder)

Eszer

Tondelzoeker
Berichten
18
Vandaag Pullet Lam gemaakt. Het NOSKOS recept gebruikt.
Om 11.00u de schouder op de Egg gelegd (zo’n 110graden) en rond 19.00u de temp van 91gr bereikt.
tevreden over het resultaat........Heerlijk.

2F4AA412-9DF6-41ED-B3ED-8C6FA8C1E84D.jpeg


44615515-6606-4C20-9476-79E4132CE573.jpeg


14BFE61D-7BA9-4F00-9F95-96D2D1D0EA08.jpeg


2062CCF1-117C-4D9A-AB9C-63C256D39274.jpeg


DF747C4F-E32E-4D9B-9206-E4C2FF09112F.jpeg
 
  • Leuk
Waarderingen: Reem
netjes hoor ! ziet er goed uit. Zal vast en zeker ook goed gesmaakt hebben !
 
zo, das lekker zeg. Ziet er fantastisch uit. Had graag een hapje geproefd
 
Lekkere run gehad zo te zien, zal gesmaakt hebben
 
Dat ziet er heerlijk uit, hoe was de smaak?
 
@Revers88 de smaak was geweldig, je moet natuurlijk wel van Lamsvlees houden en de BlackSauce voegt echt iets toe, zeker omdat je er ook wat doorheen doet na het pullen om het smeuïg te houden. (nogmaals recept van NOSKOS) ✌🏼✌🏼🐑
 
Terug
Bovenaan Onderaan