- Berichten
- 113
Goedenavond beste mensen,
Net nieuw hier, kom regelrecht uit het voorstelblok
Het kiezen van een kamado, ja ik heb al meerdere berichten voorbij zien komen ondertussen. Ook wel al wat rondgekeken maar dan toch, keuzes keuzes keuzes..
Ik zal even kort wat meer toelichting geven;
Ik kook graag, het is niet zo dat ik een topkok ben maar kan aardig uit de voeten. Barbecuen, dat doe ik tot op heden voornamelijk bij goed weer op een elektrische grill of op m’n weber alleen is het meestal redelijk standaard tot nu toe.
Ik wil graag wat meer en daardoor ben ik geintresseerd geraakt in de kamado.
Een green egg? Prachtig, zal zeker top zijn dat geloof ik graag. Echter vindt ik het prijskaartje wat hoog, ik verwacht niet dat ik het ding dagelijks gebruik. Eerder 2 x per maand (wordt waarschijnlijk vanzelf meer
). Daardoor heb ik me al lang gestort op de Bastard, en dan zou het gaan om de medium. Echter, nog steeds een aardig prijskaartje. En de wederhelft vindt er uiteraard ook iets van.
Nu kwam ik laatst een GrillGuru medium tegen, niet te veel aandacht aan besteedt op dat moment, ik dacht dat het haast niet kon voor de prijs..
Nu na wat online speurwerk, zie ik toch dat er echt wel wat mensen zijn die een GG hebben. Het is nog steeds de helft qua prijs van the Bastard uiteindelijk.
Ik begrijp uiteraard dat hoe duurder de kamado, des te beter de kwaliteit.
Is een GG goed genoeg voor mijn wensen? aangezien het ding niet dagelijks gebruikt wordt. Ik wil wel echt gaan verdiepen in low en slow, en ook echt pizza’s en schotels klaar kunnen maken.
Hij komt sowieso onder een afdak te staan wanneer hij niet in gebruik is. De hoes heb ik al wat negatieve berichten over gelezen namelijk. Dus GG is n prima ding, of is een Bastard of 1000+ segment toch echt de must? Ik zie graag jullie reacties tegemoet!
Net nieuw hier, kom regelrecht uit het voorstelblok

Het kiezen van een kamado, ja ik heb al meerdere berichten voorbij zien komen ondertussen. Ook wel al wat rondgekeken maar dan toch, keuzes keuzes keuzes..
Ik zal even kort wat meer toelichting geven;
Ik kook graag, het is niet zo dat ik een topkok ben maar kan aardig uit de voeten. Barbecuen, dat doe ik tot op heden voornamelijk bij goed weer op een elektrische grill of op m’n weber alleen is het meestal redelijk standaard tot nu toe.
Ik wil graag wat meer en daardoor ben ik geintresseerd geraakt in de kamado.
Een green egg? Prachtig, zal zeker top zijn dat geloof ik graag. Echter vindt ik het prijskaartje wat hoog, ik verwacht niet dat ik het ding dagelijks gebruik. Eerder 2 x per maand (wordt waarschijnlijk vanzelf meer

Nu kwam ik laatst een GrillGuru medium tegen, niet te veel aandacht aan besteedt op dat moment, ik dacht dat het haast niet kon voor de prijs..
Nu na wat online speurwerk, zie ik toch dat er echt wel wat mensen zijn die een GG hebben. Het is nog steeds de helft qua prijs van the Bastard uiteindelijk.
Ik begrijp uiteraard dat hoe duurder de kamado, des te beter de kwaliteit.
Is een GG goed genoeg voor mijn wensen? aangezien het ding niet dagelijks gebruikt wordt. Ik wil wel echt gaan verdiepen in low en slow, en ook echt pizza’s en schotels klaar kunnen maken.
Hij komt sowieso onder een afdak te staan wanneer hij niet in gebruik is. De hoes heb ik al wat negatieve berichten over gelezen namelijk. Dus GG is n prima ding, of is een Bastard of 1000+ segment toch echt de must? Ik zie graag jullie reacties tegemoet!

Laatst bewerkt: