- Berichten
- 2.749
Niet super bijzonder maar wel erg lekker .
De carnivoren op het werk hadden er weer zin in ,en een collega gaat voor zich zelf dus hij mocht kiezen.
Dus kippendij sate op stokbrood met sate saus.
2,5 kg kippendij ingeslagen, deze na gelopen en per dij in 3 repen gesneden.
Deze heb ik een dag lang gemarineerd in
Olie met paprikapoeder kurkuma peper zout
Ketjap worcestersaus en vers gesneden ui en knoflook.
Had nog wat rest stukjes die te klein waren over ,hier van kleine stokjes van gemaakt voor in de avond bij het biertje .
Deze gegrild in de houtkachel (deze stond toch aan )
De Bastard opgestookt naar 100/105 graden
Met kers hout tussen de kolen en roken maar
Na 2,5 uur er op waren ze 75 graden en er afgehaald, af laten koelen en ingepakt voor de volgende dag op het werk .
Daar heb ik de weber eQ mee genomen om ze af te grillen en aflakken met een sweet bbq saus.
Af gemaakt met stokbrood satésaus en lenteui
Ze waren super en mals .
De mannen weer blij
De carnivoren op het werk hadden er weer zin in ,en een collega gaat voor zich zelf dus hij mocht kiezen.
Dus kippendij sate op stokbrood met sate saus.
2,5 kg kippendij ingeslagen, deze na gelopen en per dij in 3 repen gesneden.
Deze heb ik een dag lang gemarineerd in
Olie met paprikapoeder kurkuma peper zout
Ketjap worcestersaus en vers gesneden ui en knoflook.
Had nog wat rest stukjes die te klein waren over ,hier van kleine stokjes van gemaakt voor in de avond bij het biertje .
Deze gegrild in de houtkachel (deze stond toch aan )
De Bastard opgestookt naar 100/105 graden
Met kers hout tussen de kolen en roken maar
Na 2,5 uur er op waren ze 75 graden en er afgehaald, af laten koelen en ingepakt voor de volgende dag op het werk .
Daar heb ik de weber eQ mee genomen om ze af te grillen en aflakken met een sweet bbq saus.
Af gemaakt met stokbrood satésaus en lenteui
Ze waren super en mals .
De mannen weer blij

Laatst bewerkt: