Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Kamado Joe, BGE, Monolith, Primo om maar een paar te noemen. Mijn advies zou zijn... Vraag aan een gebruiker: wat zijn de minpunten van je Kamado?Waarom zou ik kiezen tussen een Kamado Joe of een BGE ? Wat zijn de voordelen van de een tov van de ander ? Hoor graag jullie ervaringen. Hoop binnenkort iets te gaan kopen maar wil uiteraard de juiste keuze maken. Dank alvast !
Omdat van allebei 1 kopen nog heel veel duurder is..Waarom zou ik kiezen tussen een Kamado Joe of een BGE ?
Hahaha, kerelwant die paar keer dat het net niet goed loopt, ligt niet aan het toestel![]()
We moeten eens een lijstje gaan bijhouden van deze topics.. zodat als er weer eentje geplaatst wordt; we gewoon alle andere topics kunnen plaatsen. Genoeg leesvoer en discussies hierover.
@Free_ltd je laat me lachen met die reacties, leuk man!
Hahaha, kerel
We hebben het trouwens automatisch over de Classic's en de Large's, maar als je de kleinere varianten zoekt;
BGE Minimax of KJ Junior.. zou ik de Junior aanraden, all-day-every-day
Ik zie wel snel gebeuren dat je een stukje vlees indirect, low en slow op de junior doet, en juist de bijgerechten op de large.Ik zelf heb sinds een paar weken de Junior erbij, maar nog maar 1 x gebruikt. Liep heerlijk, maar is toch weer ff zoeken ivm de opbouw en ombouw tijdens het koken. Heb er een reverse sear op gedaan. Maar werk toch liever met het D&C systeem op de large. In ieder geval voor ons drietjes denk ik wel dat ik in de toekomst mss al eens rapper de Junior zou aansteken ipv de classic.
Ook mis ik een asla![]()
Of eerst steaks roken op de large en tegen het einde van het roken de Junior opstoken en dan het vlees direct boven de kolen, gietijzer of op soapstone te searen.Ik zie wel snel gebeuren dat je een stukje vlees indirect, low en slow op de junior doet, en juist de bijgerechten op de large.
Er pas een groot stuk vlees op de junior.
Een van de 2 zou ik ook een classic/large kiezen, maar wie weet wat dit nieuwe lid zoekt he.
Ik zie wel snel gebeuren dat je een stukje vlees indirect, low en slow op de junior doet, en juist de bijgerechten op de large.
Er pas een groot stuk vlees op de junior.
Een van de 2 zou ik ook een classic/large kiezen, maar wie weet wat dit nieuwe lid zoekt he.
Mocht je nu kiezen qua grote, heb je dan achteraf daar ook spijt van?Ik heb destijds voor de kj2 gekozen, omdat deze compleet werd geleverd en bge net weer een paar honderd meer ging kosten.
Begrijp me goed, ik ben erg tevreden, maar zou achteraf niet weer voor de kj2 gekozen hebben.
Inderdaad die problemen met de topvent vind ik storend en goede garantie is ook dat je iets op lost ipv vervangt door een onderdeel dat weer stuk gaat.
Ik zou zeker de primo meenemen in je besluit, je krijgt er hier veel ruimte voor terug...