Squenzy
Stoker
- Berichten
- 404
Bbq-genoten,
Na een tijdje afwezigheid zijn we weer terug op deze druilerige dag. Het werd weer de hoogste tijd voor een mooie sessie op de Q. Vandaag stonden er Moink balls en Buikspeksate op t menu, beide op basis van @noskos’ recept. Beide nog nooit gemaakt maar we hadden er zin in.
De Q op 110 graden indirect met de sloroller en de moinkballen een uurtje op de Q. Na een uurtje ingesmeerd met Jack Daniels bbq saus en de Q weer dicht voor het laatste half uurtje.
Mooie rookring op de ballen en ze smaakten echt top. Eerst even opeten en daarna door met de Buikspeksate. Totaal 6 minuten om en om direct gegaard en daarna nog een aantal minuten indirect doorgegaard. Die tamarinde pasta (duur geintje, wel lekker spul) deed het hem wel!
Al met al lekker gegeten met een maatje met een paar pilsjes erbij. Toch nog een mooie dag ondanks het weer!
Tot snel!
Na een tijdje afwezigheid zijn we weer terug op deze druilerige dag. Het werd weer de hoogste tijd voor een mooie sessie op de Q. Vandaag stonden er Moink balls en Buikspeksate op t menu, beide op basis van @noskos’ recept. Beide nog nooit gemaakt maar we hadden er zin in.
De Q op 110 graden indirect met de sloroller en de moinkballen een uurtje op de Q. Na een uurtje ingesmeerd met Jack Daniels bbq saus en de Q weer dicht voor het laatste half uurtje.
Mooie rookring op de ballen en ze smaakten echt top. Eerst even opeten en daarna door met de Buikspeksate. Totaal 6 minuten om en om direct gegaard en daarna nog een aantal minuten indirect doorgegaard. Die tamarinde pasta (duur geintje, wel lekker spul) deed het hem wel!
Al met al lekker gegeten met een maatje met een paar pilsjes erbij. Toch nog een mooie dag ondanks het weer!
Tot snel!

Laatst bewerkt: