- Berichten
- 125
Gevulde burgers. Geniale uitvinding. Nomineer de man die dit bedacht heeft maar voor de Nobelprijs! Voor deze burgers maak je een bakje van je gehakt door er een blikje op te zetten en het vlees langs de zijkanten te duwen. Dit verstevig je nog een beetje met een paar plakken ontbijtspek. En daarnaast... everything tastes better with bacon 
De vulling bestaat uit gerookte portobello, ui, jalapeño en blauwe kaas. Dit gaat warm in de burgerbakjes. Zo kun je de burgers mooi medium bakken, zonder dat je met een lauwe vulling blijft zitten. De burgers gingen op 180 graden een kwartiertje op de barbecue. De vulling zijn behoorlijk stevige smaken, dus een blokje eikenhout kan daar wel tegenop. Daarna mochten ze op de broodjes met wat konijnenvoer en een lik barbecuesaus. Man, man, man, wat hebben we lekker gegeten!
De plaatjes bij het praatje:

De vulling bestaat uit gerookte portobello, ui, jalapeño en blauwe kaas. Dit gaat warm in de burgerbakjes. Zo kun je de burgers mooi medium bakken, zonder dat je met een lauwe vulling blijft zitten. De burgers gingen op 180 graden een kwartiertje op de barbecue. De vulling zijn behoorlijk stevige smaken, dus een blokje eikenhout kan daar wel tegenop. Daarna mochten ze op de broodjes met wat konijnenvoer en een lik barbecuesaus. Man, man, man, wat hebben we lekker gegeten!
De plaatjes bij het praatje:
Laatst bewerkt: