- Berichten
- 547
Afgelopen weekend een mooi stuk Livar buikspek ontdooid om weer eens Burnt Ends te maken. Dit is voor mij (tot nog toe) wel de meest smaakvolle BBQ snack! En een all time favourite in de vriendengroep! Voordeel aan Corona, die 1,5kg is voor het gezin 
Dag van tevoren de stukjes gemarineerd met mijn favoriete (kant en klare) kruidenrub. Deze afgedekt en een nachtje in de koelkast laten spenderen.
De volgende ochtend werd mijn dochtertje wakker met de kreet; PAPAAAAAA! Vleesie maken!!โ En dat gingen we dan ook maar doen
Toen was het wachten geblazen. Tijd om de huishoudelijke taken op me te nemen en te zorgen dat de kleine souschef haar vitamientjes binnen krijgt
2,5 uur later mochten ze in een ovenschaal, likje agavesiroop erfgedekt en wel voor nog een rondje van pak em beet 2 uurtjes. Ze smaakten toen al heeeerlijk! Maar ervaring leert me dat wachten leidt tot nog heerlijkere dingen
Zoals je hieronder ziet hoefde ik eigenlijk alleen maar de fotoโs te maken, de rest deed het souschefke
2 uur verder mocht de boter en BBQsaus (die van Noskos, top!) + een flinke lepel basterdsuiker erbij.
Een kwartiertje later was daar het eindresultaat. ik moet zeggen hij was iets krokanter dan de voorgaande keren, dus volgende keer toch maar iets minder lang laten liggen. Verder waren het wederom de smaakbommetjes zoals ik van ze gewend ben!
Tot de volgende keer fijne mensen!

Dag van tevoren de stukjes gemarineerd met mijn favoriete (kant en klare) kruidenrub. Deze afgedekt en een nachtje in de koelkast laten spenderen.
De volgende ochtend werd mijn dochtertje wakker met de kreet; PAPAAAAAA! Vleesie maken!!โ En dat gingen we dan ook maar doen

Toen was het wachten geblazen. Tijd om de huishoudelijke taken op me te nemen en te zorgen dat de kleine souschef haar vitamientjes binnen krijgt

2,5 uur later mochten ze in een ovenschaal, likje agavesiroop erfgedekt en wel voor nog een rondje van pak em beet 2 uurtjes. Ze smaakten toen al heeeerlijk! Maar ervaring leert me dat wachten leidt tot nog heerlijkere dingen

Zoals je hieronder ziet hoefde ik eigenlijk alleen maar de fotoโs te maken, de rest deed het souschefke

2 uur verder mocht de boter en BBQsaus (die van Noskos, top!) + een flinke lepel basterdsuiker erbij.
Een kwartiertje later was daar het eindresultaat. ik moet zeggen hij was iets krokanter dan de voorgaande keren, dus volgende keer toch maar iets minder lang laten liggen. Verder waren het wederom de smaakbommetjes zoals ik van ze gewend ben!
Tot de volgende keer fijne mensen!
