- Berichten
- 446
Eerste wat in me op kwam bij de fotowedstrijd was revange nemen op mijn eerdere mislukte poging om cheesecake te maken op de Q.
Als ik ergens cheesecake bestel heb ik er altijd een hekel aan als ze het stuk volgooien met blauwe/rode bessenprut. Ik wil mn cheesecake kunnen proeven
Voordeel van een hele taart icm lockdown, er blijft genoeg over om te proeven..
Kon niet helemaal kiezen qua smaak dus maar verschillende dingen toegevoegd. Beetje kaneel in de bodem, beetje citroen en vanille stokje door de vulling. En een poging gedaan om een laag caramel op de bodem te maken. Had nog wat salty caramel snoepjes dus die gesmolten. Helaas werd het dermate snel weer hard dat er weinig uit te smeren was, maarja.
Bodem eerst even 10minuutjes in de Q, caramel en vulling erin en nog een dik uur terug op de Q. Verder rustig af laten koelen en vervolgens de koeling in. Tot slot nog wat caramelsaus en pecannootjes
Ik heb me weer smakelijk vermaakt met de fotowedstrijd en zeker mijn revange genomen! Lekker bakkie koffie erbij
Als ik ergens cheesecake bestel heb ik er altijd een hekel aan als ze het stuk volgooien met blauwe/rode bessenprut. Ik wil mn cheesecake kunnen proeven

Voordeel van een hele taart icm lockdown, er blijft genoeg over om te proeven..
Kon niet helemaal kiezen qua smaak dus maar verschillende dingen toegevoegd. Beetje kaneel in de bodem, beetje citroen en vanille stokje door de vulling. En een poging gedaan om een laag caramel op de bodem te maken. Had nog wat salty caramel snoepjes dus die gesmolten. Helaas werd het dermate snel weer hard dat er weinig uit te smeren was, maarja.
Bodem eerst even 10minuutjes in de Q, caramel en vulling erin en nog een dik uur terug op de Q. Verder rustig af laten koelen en vervolgens de koeling in. Tot slot nog wat caramelsaus en pecannootjes

Ik heb me weer smakelijk vermaakt met de fotowedstrijd en zeker mijn revange genomen! Lekker bakkie koffie erbij

Laatst bewerkt: