- Berichten
- 2.987
Bij de Makro in België had ik een leuke tomahawk gescoord. Normaal vind ik er te veel bot aan zitten en mijn inziens zonde om hier voor te betalen, maar deze viel mee.
Enkel wat peper en zout gebruikt, waarna het met 110 graden op de Q mocht.
Ongeveer 2 uur later met 45 graden kern was het tijd voor het afgrillen.
10 minuten laten rusten en daarna het bord opmaken.
Een dag eerder had ik al wat amandelen gerookt voor bij de salade. Nog een paar gepofte aardappelen er bij.... Eh voilà...
Het vlees was echt heerlijk, maar waar zit dan die failure....
Dikke hompen vet met een taai vlies er om heen. Dat door de hele steak.
Sorry, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Om het vet heen gesneden was het heerlijk, maar je houdt niet super veel over.
In een restaurant had ik het terug naar de kok gesmeten. Voor mij de laatste keer om hier zoiets te halen.
Liever iets meer betalen voor betere kwaliteit.


Enkel wat peper en zout gebruikt, waarna het met 110 graden op de Q mocht.

Ongeveer 2 uur later met 45 graden kern was het tijd voor het afgrillen.
10 minuten laten rusten en daarna het bord opmaken.
Een dag eerder had ik al wat amandelen gerookt voor bij de salade. Nog een paar gepofte aardappelen er bij.... Eh voilà...
Het vlees was echt heerlijk, maar waar zit dan die failure....
Dikke hompen vet met een taai vlies er om heen. Dat door de hele steak.
Sorry, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Om het vet heen gesneden was het heerlijk, maar je houdt niet super veel over.
In een restaurant had ik het terug naar de kok gesmeten. Voor mij de laatste keer om hier zoiets te halen.
Liever iets meer betalen voor betere kwaliteit.
Laatst bewerkt: