Ik denk dat het meestal aan de kwaliteit ligt.
Niet om voor eigen parochie te preken, maar met vlees van de Hanos heb ik dit nog niet gehad. Al blijven het natuurlijk dieren.
Ik ben een beetje terughouden voor een prijsstunter als Beimer. Wat voor kwaliteit krijg je dan, of wie heeft dan de prijs betaald?
Haha, ga ik zeker doen.
Even kijken waarmee.
Ik heb er een stuk uitgesneden om het vet heen en dat smaakte echt geweldig.
Beimer is geen prijsstunter hoor ;-)
Ze zijn groothandel die tijdens de COVID19 uitdaging door de consument bovenwater zijn gebleven en dit nu terug betalen door ook aan consumenten te blijven leveren tegen groothandel prijzen.. mijn ervaring is errrrrug goed met ze.. je moet wel wat geduld met de hebben en als je vlees er is dan moeten de meeste niet ingevroren delen nog twee weken rijpen.. maar erg lekker..
En nee geen aandelen of relatie met de beste mensen aldaar gewoon een tipje voor ons groepje hier
Groet,
J.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk