- Berichten
- 15
Nou het is zover, de kamado wordt ontmaagd. 
Ik heb een hoop bierkippen gemaakt in ovens maar nog nooit op de bbq. Het leek me een mooie om het nieuwe apparaat mee in te wijden.
En daar gaan we!
		
		
	
	
		 
	
		 
	
Ik heb ook wat kersenhout chips toegevoegd, ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Ik heb een hoop bierkippen gemaakt in ovens maar nog nooit op de bbq. Het leek me een mooie om het nieuwe apparaat mee in te wijden.
En daar gaan we!
Ik heb ook wat kersenhout chips toegevoegd, ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
   
 
		 
 
		
 
 
		

 
 
		 
 
		 
		 ) had ik al bedacht om BCC te maken met 3 fonteinen oude geuze. Mijn gedachte was dat de zuren uit het bier voor iets fris zouden zorgen in de kip en dat er misschien nog iets van de fruitigheid achter blijft.. Natuurlijk neem ik gelijk een paar extra flesjes extra mee om zelf van te genieten
) had ik al bedacht om BCC te maken met 3 fonteinen oude geuze. Mijn gedachte was dat de zuren uit het bier voor iets fris zouden zorgen in de kip en dat er misschien nog iets van de fruitigheid achter blijft.. Natuurlijk neem ik gelijk een paar extra flesjes extra mee om zelf van te genieten  
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 . Gefeliciteerd met je tokkie
. Gefeliciteerd met je tokkie  .
. 
 
		
 
 
		