- Berichten
- 5.219
Nadat de CEO gisteren bepaald had wat er op tafel kwam. Mocht ik het vandaag een keuze maken en vervolgens doen wat er opgedragen werd.
De keuze is gevallen op gamba's in olie met knoffie en spaanse pepers. Prima hapje.
Verder kwam ik een recept tegen van een italiaanse-spaanse runderstoofpot.
https://eviekookt.nl/mediterraans-stoofvlees/
Dit heb ik als inspiratie gebruikt. Had wel nog 1,5 kg stooflappen liggen dus recept een beetje naar boven aangepast.
De stooflappen 12 uur gepekeld (experiment zonder resultaat), laten drogen en vervolgens 1h gerookt met cederhout.
Daarna de stoof gemaakt.
wachten, wachten, proeven, wachten, nog eens proeven, voetballen kijken en.....klaar
Lekker man. proberen waard.
Tussen de bedrijven door nog twee focaccia's gebakken.
Licht pittig recept. Prima met brood of pasta. Wijntje bij....en smullen maar
De keuze is gevallen op gamba's in olie met knoffie en spaanse pepers. Prima hapje.
Verder kwam ik een recept tegen van een italiaanse-spaanse runderstoofpot.
https://eviekookt.nl/mediterraans-stoofvlees/
Dit heb ik als inspiratie gebruikt. Had wel nog 1,5 kg stooflappen liggen dus recept een beetje naar boven aangepast.
De stooflappen 12 uur gepekeld (experiment zonder resultaat), laten drogen en vervolgens 1h gerookt met cederhout.
Daarna de stoof gemaakt.
wachten, wachten, proeven, wachten, nog eens proeven, voetballen kijken en.....klaar
Lekker man. proberen waard.
Tussen de bedrijven door nog twee focaccia's gebakken.
Licht pittig recept. Prima met brood of pasta. Wijntje bij....en smullen maar