Beef en Steak

Zomeravondvakantiegevoel II:Italo-Espagna runderstoof met Gamba PiliPili vooraf

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.219
Nadat de CEO gisteren bepaald had wat er op tafel kwam. Mocht ik het vandaag een keuze maken en vervolgens doen wat er opgedragen werd.
De keuze is gevallen op gamba's in olie met knoffie en spaanse pepers. Prima hapje.

Verder kwam ik een recept tegen van een italiaanse-spaanse runderstoofpot.
https://eviekookt.nl/mediterraans-stoofvlees/
Dit heb ik als inspiratie gebruikt. Had wel nog 1,5 kg stooflappen liggen dus recept een beetje naar boven aangepast.
De stooflappen 12 uur gepekeld (experiment zonder resultaat), laten drogen en vervolgens 1h gerookt met cederhout.
Daarna de stoof gemaakt.
wachten, wachten, proeven, wachten, nog eens proeven, voetballen kijken en.....klaar
Lekker man. proberen waard.
Tussen de bedrijven door nog twee focaccia's gebakken.

Licht pittig recept. Prima met brood of pasta. Wijntje bij....en smullen maar

IMG_8997.jpg
IMG_8998.jpg
IMG_8987.jpg
IMG_8990.jpg
IMG_8989.jpg
IMG_8991.jpg
IMG_8992.jpg
IMG_8993.jpg
IMG_8999.jpg
IMG_8994.jpg
IMG_9001.jpg
IMG_9003.jpg
 
Dat ziet er geweldig uit!
 
ziet er verschrikkelijk heerlijk uit.. wat later eten was gisteren prima te doen. en je had denk ik het comfortfood nodig.. ik wel iig
 
Mooi man, ziet er weer lekker uit.
 
Weer een top maaltje Peter.
 
Terug
Bovenaan Onderaan