Beef en Steak

Zeeuwsspek & Whisky and Maple Cured Bacon: een kennismaking met langer pekelen

Tijd voor de tweede poging.

Na 8 x 24 uur bij 3 graden dagelijks gemasseerd en gedraaid te zijn was dit het resultaat:
333668116127dfd6feeb6d817c44f5e4.jpg

Links Walchers Gilde spek. Rechts Zeeuws spek.
Ruikt weer heerlijk en mooi om het spek per dag steviger te voelen worden.

Op de Q met wat kersenhout :
1f6b1e2c1b3013a078a6ead720dc4015.jpg

5b0933e4769e95ccc92e03d484bddac8.jpg

f0ca146d1d64c68c451765e807511a04.jpg


Nu rustig naar de 70-72 graden.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Heerlijk spekkie weer Wood!
Ik ben benieuwd wat je van de Walchers Gilde spek vind?
 
Proeven:
Walchers Gilde spek receptuur Noskos.
5fdda5f87d93c9b13b0bfbe66b35c6e3.jpg
fd675dec421eb291e993f089acc26e4f.jpg

Erg lekker.
Door de pittige kipkruiden zit er ook een lekker pitje in.
Zouter dan de vorige versie van het Zeeuws spek maar niet te...........

Eens horen wat mijn culinaire geweten, jongste zoon , hiervan zegt.........

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan