Beef en Steak

Zalm roken op de BBQ....

probeer het nu maar uit, en je hebt geen kind meer aan haar  ;)
 
Half startertje, mooi baantje mee bouwen net zo groot als je plankje in het midden van de BBQ. Plankje boven het hoopje en na een minuut of 18 even controleren. Als je de "lamellen" van elkaar kunt drukken is hij gaar. Kan ook bij 17 minuten al kijken, je wilt hem niet droog hebben.

Kolen doven en dan kun je inderdaad ze weer in de starter doen op wat verse. Of ze laten liggen en daar weer brandende op doen. Weggooien doe ik nooit. Als ze door het kolenrooster vallen zijn ze op ;)
 
de zalm is in huis, de andere spullen ook...
denk ga het plankje ook gelijk halen... hebben ze ze niet meer....
week geleden nog zien hangen... nu niet meer :(

iemand nog een idee waar ze die zo zouden hebben liggen ?
appie en coop hadden ze niet :(
 
waar woon je ergens?
 
culemborg en werk in zeist...
zal morgen is nog een winkel proberen die alles van weber heeft...
Misschien dat die nog iets heeft ( al zag ik dat ze met de kerst aankleding bezig waren :( )
 
is ook niet bij mij om de hoek, anders had ik er nog wel 1 voor je
 
Goede houthandel op zoeken,en daar kijken voor schoon cederhout.
 
kloenie zei:
als je me wat beter kent dan zou je weten dat ik zo gek als een deur bent :D

Rare uitdrukking eigenlijk, ik ken maar heel weinig gekke deuren, meestal zijn ze gewoon rechthoekig of autoportiervormig en heel saai!

Dit is dan wel weer een gekke deur ;)
307-floating-door.jpg


Maare, succes met je zalm!
 
Geweldig!
 
Zo de rookplankjes zijn op voorraad bij Fonq.nl
Zijn de kleintjes van weber, ach ik heb ze, en zal ze ook zeker bestellen bij de sponsor van dit forum.
vanavond gaat het dan toch gebeuren... zal wat foto's maken :D
 
Niet te veel bestellen, in het voorjaar kun je weer forumplankjes bestellen ;)
 
Als dit bevalt heb ik wel weer een paar nodig hehe..
maar goede tip zal er niet te veel bestellen.
 
zie dat de plankjes erg groot zijn.
( heb maar 1 stuk zalm.. groot genoeg voor ons 2e )
moet ik het plankje in zijn geheel gebruiken ?
of mag het plankje ook nog door midden gezaagd worden, zodat de zalm er mooi oppast en ik de andere helft nog een keer kan gebruiken ?
 
Woensdag komt Zaagmans weer langs dus dan mag het ;)

Waarom zou dat niet mogen? Het is toch jouw plankje...
 
was meer de vraag of het nut had, of dat het echt die lengte moest hebben...
voor het eerst he :D allemaal nieuwe dingen, inzichten en veel vragen :D
straks lekker naar de winkel, nar huis, zagen en het hout in de vijver kwakken..
 
Die vijver zou ik nou weer niet doen ;) Gewoon wat vers water is beter voor je :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan