- Berichten
- 878
Aangezien ik zelf niet zo’n zalm fan ben, hoor ik graag jullie ervaringen. Ik ga komende donderdag bbqen en daar zijn 2 echte zalmliefhebbers bij.
Na een kleine zoektocht al veel verschillende recepten en technieken gezien. Ik heb een stuk zalm met huid van +- 600 gram en een cederhoutenplank.
Ik zie indirecte opstellingen en directe opstellingen, plank weken en niet weken. Natte marinade of droge kruiden,45 graden of 52 graden..
Ik hoor graag van de zalmliefhebber wat een lekker recept/bereiding is voor een stuk zalm.
Alvast bedankt!
Na een kleine zoektocht al veel verschillende recepten en technieken gezien. Ik heb een stuk zalm met huid van +- 600 gram en een cederhoutenplank.
Ik zie indirecte opstellingen en directe opstellingen, plank weken en niet weken. Natte marinade of droge kruiden,45 graden of 52 graden..
Ik hoor graag van de zalmliefhebber wat een lekker recept/bereiding is voor een stuk zalm.
Alvast bedankt!