Raymon
Vuurmaker
- Berichten
- 59
Vandaag mijn eerste zalm gemaakt.
. Mooie aanbieding gehaald 2 weken geleden hellaas voelde ik me niet lekker en is de zalm de vriezer in gegaan. Vandaag de zalm laten ontdooien.
Setje van 4 cederplankje van weber gehaald voor 8 euro hier passen 2 stukken voordeel van zo'n klein plankje de rook komt goed langs de zalm.
De zalm zat al in een dille marinade hier mosterd op gesmeerd met witte basterdsuiker zee zout en peper.
Gebruikelijke rond de 150 graden en bij 50 graden eraf gehaald echt heerlijk.
Vrouwtje hou niet zo van zalm maar die vroeg zelfs om een tweede ronde die vondt het heerlijk en ik zelf ook geslaagde bbq.
. Mooie aanbieding gehaald 2 weken geleden hellaas voelde ik me niet lekker en is de zalm de vriezer in gegaan. Vandaag de zalm laten ontdooien.
Setje van 4 cederplankje van weber gehaald voor 8 euro hier passen 2 stukken voordeel van zo'n klein plankje de rook komt goed langs de zalm.
De zalm zat al in een dille marinade hier mosterd op gesmeerd met witte basterdsuiker zee zout en peper.
Gebruikelijke rond de 150 graden en bij 50 graden eraf gehaald echt heerlijk.
Vrouwtje hou niet zo van zalm maar die vroeg zelfs om een tweede ronde die vondt het heerlijk en ik zelf ook geslaagde bbq.