BasBQ
Beef en Steak

XXL smoked fishburger

BearPils

Sprokkelaar
Berichten
30
Gisteren bezoek, dus tijd voor een speciaal burgertje, een extra grote gerookte visburger.

's middags eerst zelf enkele hamburgerbroodjes gebakken, die krijgen straks nog een kleurtje op de grill.
20200915_135642.jpg


Vervolgens enkele stukken zalm en kabeljauw fijn gehakt en samen met dille, mosterd, honing, ei, panko en wat kruiden tot burgers gevormd.
20200915_135631.jpg
20200915_141146.jpg


Deze mochten een uurtje op een indirect vuur om op 200°C te roken (met een flink stuk appelhout).
20200915_180406.jpg


Als side had ik wat voorgegaarde maïskolven die nog even op de grill mochten.
Vervolgens de broodjes ook nog even gekleurd.
20200915_185120.jpg
20200915_185806.jpg


Vervolgens torentje bouwen: Broodje met honing-mosterd-dille saus, ijsbergsla, radijzenscheuten, de burger, augurk en een lepeltje lompviseitjes erop.
Als sides de gegrillde maïskolven en een komkommersalade met yoghurtsaus.
20200915_191259.jpg


Deze doet uiteraard mee aan de fotowedstrijd 😁
 

Ridevi71

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.858
nice!
heel mooi bordje burger en weer eens wat anders.
dank voor het delen en de inspiratie
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
2.814
Mooie burger. En een heel fijne variatie op al dat vlees. Dat wil ik graag eens proeven.
Lekkere foto’s ook. Krijger en honger van.
 

Peter64

Pitmaster
 
 
 
Berichten
887
Mooie creatieve variatie.
Ziet er mooi uit.
Was zelf aan het twijfelen omtrent het maken van visgehakt. Zie dat dit prima gelukt is.
Weer een nieuwe uitdaging voor mij.
 

BearPils

Sprokkelaar
Berichten
30
Ik had wat schrik dat mijn binding niet zo goed zou zijn, maar ze bleven toch mooi in vorm.
Zeker eens proberen, mijn gasten hebben er van genoten!
 
Bovenaan Onderaan