- Berichten
- 1.648
Beste BBQ-vrienden,
Na een jaar met mijn Weber Summit te hebben gewerkt is het tijd om even terug te kijken.
De Summit vind ik een geweldig apparaat, maar het low en slow met rookhout werkt niet echt zoals ik zou willen. Er verdwijnt te veel rook aan de zijkant van de klep waardoor de gerechten bijna of geen rookring hebben. Ga binnenkort overigens proberen om met kachelkoord die opening te "dichten" maar ook het echt stabiel laag laten branden van de Summit werkt niet lekker.
Vandaar mijn vraag, wat raden jullie aan voor low en slow sessies. Een WSM (47-er) een UDS of misschien iets waar ik nog niet aan gedacht heb. Het gaat me niet om de kosten, meer om het eindresultaat.
Ben benieuwd, en alvast bedankt voor jullie reacties.
Gr Peter
Na een jaar met mijn Weber Summit te hebben gewerkt is het tijd om even terug te kijken.
De Summit vind ik een geweldig apparaat, maar het low en slow met rookhout werkt niet echt zoals ik zou willen. Er verdwijnt te veel rook aan de zijkant van de klep waardoor de gerechten bijna of geen rookring hebben. Ga binnenkort overigens proberen om met kachelkoord die opening te "dichten" maar ook het echt stabiel laag laten branden van de Summit werkt niet lekker.
Vandaar mijn vraag, wat raden jullie aan voor low en slow sessies. Een WSM (47-er) een UDS of misschien iets waar ik nog niet aan gedacht heb. Het gaat me niet om de kosten, meer om het eindresultaat.
Ben benieuwd, en alvast bedankt voor jullie reacties.
Gr Peter