Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
joker zei:Hoi weet iemand een lekker recept voor ganzenborst, het is een Canadese gans. Ik dacht zelf aan Allbrine. Of hebben jullie andere ideeen? En hoe maak je het dan klaar? Temperatuur welk soort rookhout enz...
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Nog bedankt Marieken. Ik had een ganzenborst behandeld met Allbrine en de andere met peper en zout. Indirect op the bastard tot 55 graden, en daarna afgegrild. Het zag er mooi uit maar waren ontzettend vies.Marieken zei:joker zei:Hoi weet iemand een lekker recept voor ganzenborst, het is een Canadese gans. Ik dacht zelf aan Allbrine. Of hebben jullie andere ideeen? En hoe maak je het dan klaar? Temperatuur welk soort rookhout enz...
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
kijk hier eens voor inspiratie:
https://www.clm.nl/uploads/pdf/656-Ganzenbord_recepten_voor_wilde_gans-web.pdf
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=7746.msg142274#msg142274
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=646.msg7074#msg7074
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16918.msg269332#msg269332
als er hagel in zit en het vlees is niet mooi, gooi ik het in de confit.
je kunt het ook bakken als biefstuk, niet laten doorslaan dat doet het vlees geen goed.
joker zei:Nog bedankt Marieken. Ik had een ganzenborst behandeld met Allbrine en de andere met peper en zout. Indirect op the bastard tot 55 graden, en daarna afgegrild. Het zag er mooi uit maar waren ontzettend vies.Marieken zei:joker zei:Hoi weet iemand een lekker recept voor ganzenborst, het is een Canadese gans. Ik dacht zelf aan Allbrine. Of hebben jullie andere ideeen? En hoe maak je het dan klaar? Temperatuur welk soort rookhout enz...
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
kijk hier eens voor inspiratie:
https://www.clm.nl/uploads/pdf/656-Ganzenbord_recepten_voor_wilde_gans-web.pdf
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=7746.msg142274#msg142274
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=646.msg7074#msg7074
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16918.msg269332#msg269332
als er hagel in zit en het vlees is niet mooi, gooi ik het in de confit.
je kunt het ook bakken als biefstuk, niet laten doorslaan dat doet het vlees geen goed.
Zeker jammer. Kan het niet goed uitleggen, maar het was echt goor.Marieken zei:joker zei:Nog bedankt Marieken. Ik had een ganzenborst behandeld met Allbrine en de andere met peper en zout. Indirect op the bastard tot 55 graden, en daarna afgegrild. Het zag er mooi uit maar waren ontzettend vies.Marieken zei:joker zei:Hoi weet iemand een lekker recept voor ganzenborst, het is een Canadese gans. Ik dacht zelf aan Allbrine. Of hebben jullie andere ideeen? En hoe maak je het dan klaar? Temperatuur welk soort rookhout enz...
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
kijk hier eens voor inspiratie:
https://www.clm.nl/uploads/pdf/656-Ganzenbord_recepten_voor_wilde_gans-web.pdf
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=7746.msg142274#msg142274
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=646.msg7074#msg7074
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16918.msg269332#msg269332
als er hagel in zit en het vlees is niet mooi, gooi ik het in de confit.
je kunt het ook bakken als biefstuk, niet laten doorslaan dat doet het vlees geen goed.
Vies??? :-/
Wat jammer! Wat was er niet lekker aan dan, tranig van smaak?
joker zei:Dat zal ik proberen de volgende keer, vlees was wel mooi rose vanbinnen. Als ik weer gans heb laat ik het hier weten.