- Berichten
- 906
Vorige week pakte ik het laatste pakje bacon uit de vriezer en dit weekend is het bacon day, wat een toeval!
Deze keer whisky & maple cured bacon op het programma. Met dank aan @Sander72 voor de inspiratie.
Vorige week het mooie stukje buik (1,7kg) van het Gaasterland varken in de vacuüm met 50 ml whisky, 50 gr ahorn siroop, wat verse peper en 2,5% colorozo op het totaalgewicht.
Gisteren het stuk spek gerook met olijfhout.
En vandaag in plakjes en blokjes gesneden.
We kunnen weer even vooruit!
Deze keer whisky & maple cured bacon op het programma. Met dank aan @Sander72 voor de inspiratie.
Vorige week het mooie stukje buik (1,7kg) van het Gaasterland varken in de vacuüm met 50 ml whisky, 50 gr ahorn siroop, wat verse peper en 2,5% colorozo op het totaalgewicht.
Gisteren het stuk spek gerook met olijfhout.
En vandaag in plakjes en blokjes gesneden.
We kunnen weer even vooruit!