Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Toen het nog goedkoper was (nu niet meer te betalen) bestelde ik daar ook regelmatig en idd.. ze lijken er heel erg op. Anders bestel je er gewoon 2. Ze gaan echt wel opOja wat zijn de ribs van spareribs expres voor soort?ff uit nieuwschierigheid.
Als ik zo de foto hier boven zie lijken ze wel t zelfde,of ben ik nou een beginneling?
Top dank je welBabybacks bij Beef&Steak, dan wel even je tijden in de 3-2-1 aanpassen naar ongeveer 2-1 1/2-1/2
deze bereiding was eerst in de rub een paar uur in de koelkast, luchtdicht in alu folie met een scheutje appelsap en klontje boter (luchtdicht) en dan iets langer dan 2 uur indirect op 150. Daarna voorzichtig uitpakken en 15 min per kant aflakken. Botjes vallen er bijna zo uit. Aflakken gewoon met bbq saus, honing en ketjap manis.Door jou foto ga ik ze zeker ook bestellen,ben erg nieuwschierig
Hier ook Lejean. Niet dikbevleesd, per stuk verpakt en een snelle bezorging.Ik bestel regelmatig bij Lejean. Per stuk verpakt en van een fijne kwaliteit.
Krijgen ze van die twee uur in de folie dan ook al een mooie bruine kleur?dacht dat bij de 3 van de 321 methode(dus het roken) juist voor de kleur zorgdedeze bereiding was eerst in de rub een paar uur in de koelkast, luchtdicht in alu folie met een scheutje appelsap en klontje boter (luchtdicht) en dan iets langer dan 2 uur indirect op 150. Daarna voorzichtig uitpakken en 15 min per kant aflakken. Botjes vallen er bijna zo uit. Aflakken gewoon met bbq saus, honing en ketjap manis.
O ja, ik had ongeveer 600gram per rib
Dan moet je iets minder dan 2 uur aanhouden anders kunnen ze iets te gaar worden. Hier houden ze niet van kluiven. Het is ook niet zo dat je door ff te rammelen met de ribs de botjes eruit vallen hoorIk pak altijd die met botjes in. Lekker.
Nou heb er vier besteld en komen volgende week zaterdag als het goed is binnen.De 3,2,1 kan natuurlijk maar dan wel de tijden aanpassen want echt heel dik bevleesd zijn ze niet. Ik zet ze gewoon in de rub (standaard sparerib rub) en laat dat intrekken voor een paar uur. Persoonlijk ben ik geen echte fan van veel rooksmaak (gebruik daarom marabu of acacia houtskool). De echte donkere kleur krijg je van de lak (4el bbq saus, 2el honing en 2el ketjap manis) maar door de rub zijn ze al donker van kleur. Hou je wel van wat rooksmaak dan kan je dat toevoegen tijdens het lakken.