Gisteren en vandaag heb ik geprobeerd om 2 stukken vlees op de reverse sear methode te bereiden op mij WMT.
Ik vind het lastig om na de eerste fase de temperatuur omhoog te krijgen voor het afgrillen. Zowel onder als boven zet ik beide luchtschuiven open, maar dan nog kom ik niet tot de 200 graden.
Ik gebruik de kokosbriketten van de Welkoop. Gisteren een combinatie van hergebruikte briketten en nieuwe, en vandaag wat nog over was van gisteren. Om te beginnen gebruik ik een grote Weber brikettenstarter.
Hebben jullie tips of uitleg over hoe jullie dit doen op een Weber?
Alvast bedankt!
Ik vind het lastig om na de eerste fase de temperatuur omhoog te krijgen voor het afgrillen. Zowel onder als boven zet ik beide luchtschuiven open, maar dan nog kom ik niet tot de 200 graden.
Ik gebruik de kokosbriketten van de Welkoop. Gisteren een combinatie van hergebruikte briketten en nieuwe, en vandaag wat nog over was van gisteren. Om te beginnen gebruik ik een grote Weber brikettenstarter.
Hebben jullie tips of uitleg over hoe jullie dit doen op een Weber?
Alvast bedankt!