Gemineye
Sprokkelaar
- Berichten
- 45
Ik blader even door al jullie creaties heen, waarvoor hulde. De één nog lekkerder dan de ander. Maar, zeg ik dan even als voorzichtige starter die het nog wat onder de knie moet krijgen; het ene gerecht is ook nog ingewikkelder dan het ander.
Ik zoek eigenlijk een eenvoudig gerecht om mee te beginnen. En dan bedoel ik natuurlijk geen hamburgers bakken want dat lukt me op mijn Weber ook wel. Liefst iets op een lagere temperatuur. Grootste uitdaging zal worden om de temperatuur een beetje stabiel te houden (ik zal eerst eens oefenen zonder wat vlees erin). Ik zoek een gerecht wat niet ál te lang hoeft te liggen (geen hele dag) en wat niet allerlei ingewikkelde handelingen en verschillende temperaturen vereist.
Ik zat zelf te denken aan een stukje zeeuws buikspek ofzo. Als ik de temperatuur even constant kan houden, moet dat lukken lijkt me zo, of onderschat ik het nou?
Hebben jullie nog suggesties voor makkelijke gerechten in de kamado voor de voorzichtige beginner?
Ik zoek eigenlijk een eenvoudig gerecht om mee te beginnen. En dan bedoel ik natuurlijk geen hamburgers bakken want dat lukt me op mijn Weber ook wel. Liefst iets op een lagere temperatuur. Grootste uitdaging zal worden om de temperatuur een beetje stabiel te houden (ik zal eerst eens oefenen zonder wat vlees erin). Ik zoek een gerecht wat niet ál te lang hoeft te liggen (geen hele dag) en wat niet allerlei ingewikkelde handelingen en verschillende temperaturen vereist.
Ik zat zelf te denken aan een stukje zeeuws buikspek ofzo. Als ik de temperatuur even constant kan houden, moet dat lukken lijkt me zo, of onderschat ik het nou?
Hebben jullie nog suggesties voor makkelijke gerechten in de kamado voor de voorzichtige beginner?