- Berichten
- 6.915
Beste BBQ-vrienden!
Vandaag was het heerlijk weer om in de zonnige tuin mijn mooie spek-projectje af te ronden:
Ik maakte Walchers Gilden spek volgens Mike's recept en een variant op de Five Spice specialiteit die ik ergens voorbij zag komen:
Met zout en verschillende kruiden iets langer dan 3 dagen in de koeling (wel steeds draaien) omdat ik echt lekker weer wilde hebben:
Dan vandaag dus lekker roken met kersenhout en een extra wi-fi antenne:
Na twee uurtjes:
Toen de kern 72?C aangaf lekker eraf en afkoelen:
Zo mooi...
Heerlijke spekkies hoor, morgen lekker op brood en dan maar stilletjes genieten...
Bedankt voor het kijken!
Vandaag was het heerlijk weer om in de zonnige tuin mijn mooie spek-projectje af te ronden:
Ik maakte Walchers Gilden spek volgens Mike's recept en een variant op de Five Spice specialiteit die ik ergens voorbij zag komen:
Met zout en verschillende kruiden iets langer dan 3 dagen in de koeling (wel steeds draaien) omdat ik echt lekker weer wilde hebben:
Dan vandaag dus lekker roken met kersenhout en een extra wi-fi antenne:
Na twee uurtjes:
Toen de kern 72?C aangaf lekker eraf en afkoelen:
Zo mooi...
Heerlijke spekkies hoor, morgen lekker op brood en dan maar stilletjes genieten...
Bedankt voor het kijken!