Beef en Steak

Vraag over pp en de temperatuur zo constant proberen te houden

Frits +1

Jij heb het over 1 starter koude briketten,maar dat mag ook meer zijn hoor.
 
Nou nou vandaag eindelijk D-day
Ik ga morgen ofzo een nieuw draadje maken met foto's en beschrijving,bevindingen

Maar ik kon deze toch niet laten  :P

tavezy4u.jpg

Net voor de glazing 70 graden kern

sujume4y.jpg

Met de glazing

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Zit nu op 73 graden kern en de q mooi rond de 120 op grill hoogte
Mijn plan is om hem in te pakken met 80 graden kern

 
Zou hem gewoon inpakken twee uur nadat je de glaze er op hebt gedaan. 80? kan weleens heel lang duren. Dan ben je de zone uit en die wil je juist voorkomen.
 
noskos zei:
Zou hem gewoon inpakken twee uur nadat je de glaze er op hebt gedaan. 80? kan weleens heel lang duren. Dan ben je de zone uit en die wil je juist voorkomen.

Ok? maar de temp loopt toch nog steeds wel op ben nu een uur verder en zit de kern al op 74 dus als het zo door gaat is hij ook zo'n 80 graden over een uurtje nog.
Maar ik ga gewoon die 2 uur aanhouden

 
mitch01 zei:
noskos zei:
Zou hem gewoon inpakken twee uur nadat je de glaze er op hebt gedaan. 80? kan weleens heel lang duren. Dan ben je de zone uit en die wil je juist voorkomen.

Ok? maar de temp loopt toch nog steeds wel op ben nu een uur verder en zit de kern al op 74 dus als het zo door gaat is hij ook zo'n 80 graden over een uurtje nog.
Maar ik ga gewoon die 2 uur aanhouden

Hik kan ook makkelijk 6uur lang blijven hangen op 74 graden
 
Terug
Bovenaan Onderaan