Goedenavond allemaal
Ik ben Jordy en ik lees hier op het forum al een aantal jaren mee. Via dit forum heb ik leren bbqen. Afgelopen jaren veel topics van andere gelezen waardoor ik hetzelfde ging oefenen of maken met uiteindelijk veel plezier en succes.
Ondertussen al vele keren ribs, pulled pork of brisket gemaakt op mijn Weber OTP 57 en WSM 47. Op beide bbq ik nog altijd met veel plezier.
Op dit moment ben ik mij aan het oriënteren op een nieuwe BGE. Waarbij ik nog twijfel tusen een L of XL.
Ik hoop hier nog veel nieuwe recepten en methoden te leren en zal zelf ook proberen af en toe wat tips en advies te geven.
Ik ben Jordy en ik lees hier op het forum al een aantal jaren mee. Via dit forum heb ik leren bbqen. Afgelopen jaren veel topics van andere gelezen waardoor ik hetzelfde ging oefenen of maken met uiteindelijk veel plezier en succes.
Ondertussen al vele keren ribs, pulled pork of brisket gemaakt op mijn Weber OTP 57 en WSM 47. Op beide bbq ik nog altijd met veel plezier.
Op dit moment ben ik mij aan het oriënteren op een nieuwe BGE. Waarbij ik nog twijfel tusen een L of XL.
Ik hoop hier nog veel nieuwe recepten en methoden te leren en zal zelf ook proberen af en toe wat tips en advies te geven.