BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

Tecumseh

Tondelzoeker
Berichten
5
Hoi allen, na enige jaren af en toe hier mee te lezen nu maar een account opnieuw gemaakt (de vorige was blijkbaar verwijderd). Sinds gisteren in het bezit van een Napoleon leg 22 pro kettle. De laatste jaren ben ik bezig geweest met een batavia 4Grill, een drum met een leuk uiterlijk waarmee ik meer dacht te kunnen dan mogelijk bleek. Helaas bleek het op temperatuur houden bijna onmogelijk door de vele ventilatiegaten die niet dichtgezet kunnen worden. Voor vandaag alvast begonnen met een stuk procureur en straks komen daar nog wat spareribs bij om de ketel vol te leggen. Wat een genot is zo'n eerste sessie als je al meteen de temperatuur stabiel kunt krijgen op 115-120 graden.
 
Welkom, terug dan, bij het genootschap

Komen de foto’s straks ook nog wel toch?
 
Welkom en we zien idd graag de foto's 😇
 
Bij deze dan, we zijn al mooi onderweg
IMG_20210523_114734.jpg
 
Pulled Pork en ribbetjes tegelijk🤯😍 Ben je een voorraadje aan het op bouwen, of gaat het gelijk op?
Pulled pork stond op het programma en een vriendin van onze dochter krijgt binnenkort een beugel dus de dames wilden heel graag spareribs. Daarnaast kan de overgebleven pulled pork ook heel leuk op een pringletje of in een pepertje o.i.d. Daar hebben we nog wel een paar dagen plezier van als het zolang mag duren 😛
 
Welkom terug hoor! (y)
Gelijk lekker bezig ook nog, dit wordt genieten!🔥
 
Welkom bij het Genootschap
 
Welkom.
 
Pulled pork stond op het programma en een vriendin van onze dochter krijgt binnenkort een beugel dus de dames wilden heel graag spareribs. Daarnaast kan de overgebleven pulled pork ook heel leuk op een pringletje of in een pepertje o.i.d. Daar hebben we nog wel een paar dagen plezier van als het zolang mag duren 😛
Er zijn hier op het forum nog wel een aantal recepten te vinden waar je met restjes pulled pork mee aan de slag kan (loempia's, bitterballen, pulled pork spaghetti, of gewoon vacumeren en er nog eens broodjes mee doen ;)).
Best een veelzijdig product zo'n PP.
 
Terug
Bovenaan Onderaan