Long time reader, first time poster.
Mijn naam is Harrie, fanatieke hobbykok en enthousiaste bbqer. Altijd op een Weber 47 gegrild, dat ging prima. Maar ik was wel toe aan de volgende stap: de Weber Summit Kamado e6. Dat geeft toch meer mogelijkheden wat betreft roken, l&s, het gbs-systeem en uiteraard de grootte van 61cm. Met zes (stief)kinderen en altijd zoete inval zitten er zelden minder dan 10 man onder de overkapping te wachten op de oogst..
Een andere culinaire hobby (en nog vele malen grotere liefde) is whisky. Iets dat zich volgens velen goed laat combineren met barbecuen, waar ik het overigens niet direct mee eens ben... Wel tijdens het koken, maar vanaf dat er gegeten wordt blijft de whisky in de fles
Anyway, leuk forum. Ik heb er al het nodige opgestoken en zal regelmatig even langskomen voor inspiratie.
Mijn naam is Harrie, fanatieke hobbykok en enthousiaste bbqer. Altijd op een Weber 47 gegrild, dat ging prima. Maar ik was wel toe aan de volgende stap: de Weber Summit Kamado e6. Dat geeft toch meer mogelijkheden wat betreft roken, l&s, het gbs-systeem en uiteraard de grootte van 61cm. Met zes (stief)kinderen en altijd zoete inval zitten er zelden minder dan 10 man onder de overkapping te wachten op de oogst..
Een andere culinaire hobby (en nog vele malen grotere liefde) is whisky. Iets dat zich volgens velen goed laat combineren met barbecuen, waar ik het overigens niet direct mee eens ben... Wel tijdens het koken, maar vanaf dat er gegeten wordt blijft de whisky in de fles

Anyway, leuk forum. Ik heb er al het nodige opgestoken en zal regelmatig even langskomen voor inspiratie.