Thommysparta
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Goedemiddag allemaal,
ik ben totaal nieuw hier in de BBQ wereld, mijn naam is thomas en ben 33 jaar oud, kom van het prachtige eiland Goerree overflakee. 4 weken geleden heb ik een nieuwe weber GBS gehad. hierop ben ik toch Fanatiek gaan BBQ en heb ik ondertussen (meer dan mijn vrouw lief is) aardig wat spullen gekocht) Bij van beersum een grote voorraad kruiden, een vlees injector , kerntemperatuurmeter etc etc.
afgelopen weken heb ik het volgende gemaakt.
Spareribs 2x
beenham
MOINK Balls
Beer can chicken.
ik wil het Forum graag gebruiken voor vragen die ik heb zoals , gebruik je voor low en slow 107 graden ook nog kokosbrikketten ? ik krijg de temperatuur namelijk niet onder de 120 en dan staat de schuif beneden toch bijna dicht.
hieronder wat foto's van wat ik gemaakt heb afgelopen 4 weken.
ik ben totaal nieuw hier in de BBQ wereld, mijn naam is thomas en ben 33 jaar oud, kom van het prachtige eiland Goerree overflakee. 4 weken geleden heb ik een nieuwe weber GBS gehad. hierop ben ik toch Fanatiek gaan BBQ en heb ik ondertussen (meer dan mijn vrouw lief is) aardig wat spullen gekocht) Bij van beersum een grote voorraad kruiden, een vlees injector , kerntemperatuurmeter etc etc.
afgelopen weken heb ik het volgende gemaakt.
Spareribs 2x
beenham
MOINK Balls
Beer can chicken.
ik wil het Forum graag gebruiken voor vragen die ik heb zoals , gebruik je voor low en slow 107 graden ook nog kokosbrikketten ? ik krijg de temperatuur namelijk niet onder de 120 en dan staat de schuif beneden toch bijna dicht.
hieronder wat foto's van wat ik gemaakt heb afgelopen 4 weken.