- Berichten
- 446
Telkens hier met jaloezie naar de gemaakte worsten gekeken..
Worstenbijbel als eerste aangeschaft om eens lekker in te lezen. Was nog in de zomervakantie en werd regelmatig vreemd aangekeken met dit boek op terras.
Toen op zoek naar een Porkert en als laatste ook maar een vulbus, dat zou de basis compleet maken dus werd het tijd om eens te beginnen.
Bij alles wat veel moeite kost maak ik liever teveel dan te weinig Dus 2 worstjes om mee te starten, de jalapeno/cheddar en de venkel variant. Vrijdag alles in huis gehaald en als eerst in brokken en met zout in de koelkast. Vandaag het vervolg, malen, vullen, roken, proeven.
Stuk procureur en buikspek. In stukken met zout een nachtje in de koelkast.
De verdere mengsels klaar gemaakt, jalapeno/cheddar/apple bandit (was ik toevallig aan het drinken en moest wat vocht bij) & venkel/peper/melkpoeder/witte wijn/knoflook.
Kids vonden het leuk om mee te helpen en bij worst maken komt een extra set handjes wel uit! Nog even terug in de koelkast en toen kwam er even avondeten tussendoor (pizza).
Had nog wat moeite om hoogte te creëren in mn kamado, toen kwam mn dochter (4j) met het geniale idee om zo’n taartding te gebruiken, paste precies! Net de venkel variant eraf gehaald en geproefd, toch wel trots De japaneno variant ligt er nu op!
Avondeten nog even tussendoor. Als ik dan toch cheddar & jalapeno over heb
Worstenbijbel als eerste aangeschaft om eens lekker in te lezen. Was nog in de zomervakantie en werd regelmatig vreemd aangekeken met dit boek op terras.
Toen op zoek naar een Porkert en als laatste ook maar een vulbus, dat zou de basis compleet maken dus werd het tijd om eens te beginnen.
Bij alles wat veel moeite kost maak ik liever teveel dan te weinig Dus 2 worstjes om mee te starten, de jalapeno/cheddar en de venkel variant. Vrijdag alles in huis gehaald en als eerst in brokken en met zout in de koelkast. Vandaag het vervolg, malen, vullen, roken, proeven.
Stuk procureur en buikspek. In stukken met zout een nachtje in de koelkast.
De verdere mengsels klaar gemaakt, jalapeno/cheddar/apple bandit (was ik toevallig aan het drinken en moest wat vocht bij) & venkel/peper/melkpoeder/witte wijn/knoflook.
Kids vonden het leuk om mee te helpen en bij worst maken komt een extra set handjes wel uit! Nog even terug in de koelkast en toen kwam er even avondeten tussendoor (pizza).
Had nog wat moeite om hoogte te creëren in mn kamado, toen kwam mn dochter (4j) met het geniale idee om zo’n taartding te gebruiken, paste precies! Net de venkel variant eraf gehaald en geproefd, toch wel trots De japaneno variant ligt er nu op!
Avondeten nog even tussendoor. Als ik dan toch cheddar & jalapeno over heb
Laatst bewerkt: