BasBQ
Beef en Steak

Vitello Tonnato

kamphuisbert

Kooltjesharker
Berichten
129
Niet alles wat op BBQstreet voorbijkomt is even interessant, maar de vitello tonnato met tonijn tataki van Ralph de Kok leek ons het proberen waard.

Bij de Sligro verse kalfsmuis en tonijn gehaald. Vanochtend de kalfsmuis gerubt en einde middag rond de 120 graden op de BBQ.
IMG_20210801_180217.jpg


Heel klein beetje hickory rooksnippers erbij en indirect laten garen. Ondertussen de sausjes en garnering gemaakt. Op een kerntemperatuur van 49 graden is het vlees van de BBQ afgegaan, vervolgens de schuiven wat meer open voor het kort grillen van de tonijn, beide kanten +/- 50 seconden.
IMG_20210801_180941.jpg

Vlees en vis getrancheerd en de borden mooi opgemaakt. Mooi genoeg voor een hobby kok;)
IMG_20210801_182730.jpg


De combinatie van smaken in dit gerecht is echt top! Absoluut een aanrader.

Hier de link naar het recept:
BBQstreet Vitello Tonnato 2.0
 
Je heb een mooi gerecht uitgekozen, ziet er goed uit
 
Die staat ook nog bij mij op mijn todo list!!!
ziet er erg goed uit!
 
Mooi gemaakt, wat is je bbq nog mooi schoon.
 
Dat ziet er heerlijk uit en mooi opgemaakt 😋
 
Ik had graag aangeschoven, vitello tonnato is 1 van mijn favoriete gerechten, het ziet er echt heel smaakvol uit en wat een mooie stukken tonijn :love:
 
Terug
Bovenaan Onderaan