kamphuisbert
Kooltjesharker
- Berichten
- 129
Niet alles wat op BBQstreet voorbijkomt is even interessant, maar de vitello tonnato met tonijn tataki van Ralph de Kok leek ons het proberen waard.
Bij de Sligro verse kalfsmuis en tonijn gehaald. Vanochtend de kalfsmuis gerubt en einde middag rond de 120 graden op de BBQ.
Heel klein beetje hickory rooksnippers erbij en indirect laten garen. Ondertussen de sausjes en garnering gemaakt. Op een kerntemperatuur van 49 graden is het vlees van de BBQ afgegaan, vervolgens de schuiven wat meer open voor het kort grillen van de tonijn, beide kanten +/- 50 seconden.
Vlees en vis getrancheerd en de borden mooi opgemaakt. Mooi genoeg voor een hobby kok
De combinatie van smaken in dit gerecht is echt top! Absoluut een aanrader.
Hier de link naar het recept:
BBQstreet Vitello Tonnato 2.0
Bij de Sligro verse kalfsmuis en tonijn gehaald. Vanochtend de kalfsmuis gerubt en einde middag rond de 120 graden op de BBQ.
Heel klein beetje hickory rooksnippers erbij en indirect laten garen. Ondertussen de sausjes en garnering gemaakt. Op een kerntemperatuur van 49 graden is het vlees van de BBQ afgegaan, vervolgens de schuiven wat meer open voor het kort grillen van de tonijn, beide kanten +/- 50 seconden.
Vlees en vis getrancheerd en de borden mooi opgemaakt. Mooi genoeg voor een hobby kok

De combinatie van smaken in dit gerecht is echt top! Absoluut een aanrader.
Hier de link naar het recept:
BBQstreet Vitello Tonnato 2.0