BasBQ
Beef en Steak

vernield varkentje

kruit17

Kooltjesharker
 
Berichten
125
Dus ook maar een poging om.pulled pork te maken.
Dus vrijdag avond de 2.8 kilo procureur in de Noskos pulled pork rub gezet ingepakt in folie nachtje in de koelkast.

Zaterdag morgen 6.30 wekkertje ging. Bakje koffie en de weber 47 maar op de gloei. Had vrijdag de snake al gelegd. 7.30 de Dammers briketten in de q. 07.50 q netjes 120 graden. De procureur erop met appel en kersen hout. De timer gezet en om precies 5 uur later had ik een kern temp van 73 graden.
De procureur ingesmeerd met Noskos bbq saus. en om 14.00 alles ingepakt in een dubbele laag folie. Kern thermometer geplaatst en om 17.40 had ik een temp van 93 graden kern. Geprikt met de thermopen en alles was goed gaar.
Handschoentjes aan en pullen maar. Heerlijk op broodje met kool/wortel sla.

- ingrediënten
2.8 kilo procureur
bbqsaus
bbq rub

20210428_150237.jpg


20210501_111304.jpg


20210501_125919.jpg


20210501_172352.jpg




20210501_183810.jpg


Screenshot_20210503-190655_Gallery.jpg


IMG_20210501_083844_349.jpg
 
Laatst bewerkt:

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
14.686
Heerlijk broodje pulled pork. Mis wel de foto van het vlees op de bbq.
 
Bovenaan Onderaan