Als je verjaardag en vaderdag op dezelfde dag vallen, maken we er een leuk feestje van.
Voor de timing de avond voordien pulled chicken gemaakt.
De volgende morgen om 5 uur begonnen met pulled pork. Om 14 uur ingepakt en daarna in de koelbox voor s avonds.
Hierna als hapje frikandel burnt ends. Hier heb ik geen foto van genomen.
Vervolgens iberico rib fingers en moink balls met naan brood en tzatziki.
Als afsluiter broodje pulled pork of chicken met zelfgemaakte cole slaw.
Buiten de pulled pork waren het voor mij en de gasten allemaal nieuwe gerechten. Iedereen vond het heel lekker.
Ook zeer tevreden van de summit kamado. Een run van 14 uren met 1 gevulde kolenmand. Tussen de gerechten door 2 keer de rooster op hoge temperatuur schoongebrand en de kolenmand is nog niet leeg.
Voor de timing de avond voordien pulled chicken gemaakt.
De volgende morgen om 5 uur begonnen met pulled pork. Om 14 uur ingepakt en daarna in de koelbox voor s avonds.
Hierna als hapje frikandel burnt ends. Hier heb ik geen foto van genomen.
Vervolgens iberico rib fingers en moink balls met naan brood en tzatziki.
Als afsluiter broodje pulled pork of chicken met zelfgemaakte cole slaw.
Buiten de pulled pork waren het voor mij en de gasten allemaal nieuwe gerechten. Iedereen vond het heel lekker.
Ook zeer tevreden van de summit kamado. Een run van 14 uren met 1 gevulde kolenmand. Tussen de gerechten door 2 keer de rooster op hoge temperatuur schoongebrand en de kolenmand is nog niet leeg.