BasBQ
Beef en Steak

Varkenskroontje

 

2lapper

Vuurmaker
Berichten
69
Hoe zouden jullie een varkenskroontje maken, ik lees verschillende zaken: low en slow op 110° of toch hoger op 160°?
Gwn een rub er op, of eerst insmeren met mosterd met provencaalse kruiden?
Choices choices ....

Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
 
En ik zie juist dat ik dit op de totaal verkeerde plaats gezet heb
Mijn excuses!!!

Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
 
Ik ga dit stukje varkenskroon zaterdag op de Q gooien. Ik vind alleen recepten voor zo een grote van meerdere beentjes.

Dit is dus een kleine. Gewoon een reverse sear doen en eindigen op 60 a 62° kern?

30876673-188E-4CF0-9CDA-5507A8367439.jpeg
 
Met googlen zoveel methodes. Ga het veel moeten gaan eten, denk ik :ROFLMAO:

Morgen gewoon vet insnijden, een lekkere rub erop en dan op 150° Indirect garen tot 65° kern. Ben benieuwd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan