BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaas rollade

Dobey

Stoker
 
 
Berichten
319
Gister bij de supermarkt met het gele logo een varkenshaasje meegenomen. Vandaag bedacht dat het een rollade moesg worden.
Ding dus maar gevlinderd, 1e keer viel vies tegen 😀
940D4C56-1BD3-4458-A299-424A4C535CA2.jpeg

Voorzien van geperste knoflook, zwarte peper, zout, provencaalse kruiden, salami en geraspte kaas. Allemaal beetje uit de vrije hand.
75F84598-AE63-4C31-8D5A-2055461FF9A8.jpeg

Vakkundig opgeknoopt.
97C836DA-959C-49D4-8F48-69F79DEC1BFA.jpeg

UDS op 150 graden en rollade er op.
A7E39723-E9AB-4A41-90AE-095029EF015B.jpeg

Tot 56 graden laten garen, 10 minuten laten rusten en daarna aangesneden.
DE270081-C5D6-44DE-BC1F-6FD5958AE8E4.jpeg
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
14.418
Mooi gemaak, vlinderen is een kwestie van veel doen. Vind het best goed gelukt.
 

Dobey

Stoker
 
 
Berichten
319
Vond het knap tegen vallen. Maar goed een excuus om het nog eenste maken
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.705
ziet er heel goed uit. flink wat knoflook in de vulling met die salami erbij (y)

hoe smaakt het eigenlijk?
 

Dobey

Stoker
 
 
Berichten
319
Het was een probeersel, maar gek genoeg smaakt het best goed. De varkenshaas is vrij zacht en de salami voegt toch beetje bite toe.

Volgende keer wellicht iets minder knoflook, maar verder goed te doen
 

Free_ltd

Gemarineerd
 
Berichten
1.794
Kan me moeilijk voorstellen dat dit niet goed zou smaken. Het ziet er prima uit.
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.744
Mooi hoor. Rollades maken is een leuke job. En er is eindeloos veel mogelijk.
Je hebt een lekkere combi gemaakt. Dat moet smullen geweest zijn.
 

@rno

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.582
Goed genoeg gevlinderd om een lekkere vulling in te rollen
 
Bovenaan Onderaan