A
ArjanC
Gast
Geweldig
Succes!! ga je alles zelf maken ? (hamburgers en sate?) of ga je ze prefeb kopen?
Succes!! ga je alles zelf maken ? (hamburgers en sate?) of ga je ze prefeb kopen?
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ik stel voor dat pvermeij voor deze post genomineerd wordt voor een gratis genootschapsspeldje.pvermeij zei:Bij het bakken van je uienringen trouwens altijd een flesje bier in de buurt houden.
Af en toe een plens bier bij de uien geeft ze een heerlijke zoete smaak en maakt ze lekker zacht.
Geeft je gelijk een excuus om altijd bier in je buurt te hebben;
"Nee echt, het bier is voor het bakken van de uien.." :
ArjanC zei:Geweldig
Succes!! ga je alles zelf maken ? (hamburgers en sate?) of ga je ze prefeb kopen?
Ik ben nu ook uien aan het bakken : :El Fumarole zei:Ik stel voor dat pvermeij voor deze post genomineerd wordt voor een gratis genootschapsspeldje.pvermeij zei:Bij het bakken van je uienringen trouwens altijd een flesje bier in de buurt houden.
Af en toe een plens bier bij de uien geeft ze een heerlijke zoete smaak en maakt ze lekker zacht.
Geeft je gelijk een excuus om altijd bier in je buurt te hebben;
"Nee echt, het bier is voor het bakken van de uien.." :
Ik ga vanavond meteen uien bakken
El Fumarole zei:Succes morgen kerel!
Mart zei:Allereerst wens ik je veel succes! Even 70 personen van eten voorzien is geen makkelijke opgave. Heb je eerder voor een grote groep staan Q-en?
Maar omdat we er op mogen schieten toch nog wat opmerkingen:
- procureur is prima, al zou ik de saus wel apart serveren. De saus kan een reden zijn om het juist niet te nemen.
- Gezien de reden van het feest heb ik het idee dat een groot deel van de bezoekers al heel wat levenservaring heeft. Is het dan niet verstandig om wat hamburgers te vervangen door bijvoorbeeld zalm? Mijn ervaring is dat in de loop der jaren mensen liever een stukje vis eten dan een broodje hamburger. Deze http://rookzondervuur.be/BBQ/spiesjes-van-gerookte-en-verse-zalm/ zijn makkelijk te maken, snel gaar en bijzonder smakelijk. Het geeft ook direct een extra dimensie aan de menukaart.
- vergeet ook niet kruidenboter te maken voor op het stokbrood.
- kies je voor afbak stokbrood of vers? wie gaat het snijden? 20 broden vooraf snijden heeft een risico (uitdrogen).
- tijdens het diner kun je beter niet als gast even de Q links laten liggen. Volgens mij ben je dan direct het overzicht kwijt wat er op het rooster gebeurd en moet gebeuren.
Zelf zal ik niet zo snel voor een grote groep gaan staan. Nooit zeg ik niet direct, maar komt wel aardig in de richting. Catering is een bijzonder vak, het kost veel voorbereiding en met name energie. Daarnaast zou ik mijn schoonouders niet als proefkonijn gebruiken, maar dat is echt persoonlijk ;D
ChrisMaes zei:Veel succes Ivo, is het dit weekend?
maroc zei:ChrisMaes zei:Veel succes Ivo, is het dit weekend?
Volgens mij is het al geweest
Ivo-tje zei:maroc zei:ChrisMaes zei:Veel succes Ivo, is het dit weekend?
Volgens mij is het al geweest
Bedankt Chris!
Heb net alles schoonegemaakt en ingepakt...
Dus mag hopen dat het feest niet al geweest is, heb ik het mooit gemist
Nee, is dit weekend!
Anders hadden we echt al wel foto's geplaatst hoor...
ik wel!Teddo zei:Succes!! En we zijn helemaal niet heel erg nieuwsgierig naar hongermakende foto's :