BasBQ
Beef en Steak

Trots op m'n worst!

MarcH

Vuurmaker
Berichten
99
Ok, indirect maar ik had verwacht dat ie langer mocht. Toen ik ging meten was ie al dik in de 75...nou ja, snel nog maar een poging wagen! Sowieso lekker en nog redelijk sappig
 

Ridevi71

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.858
Ok, indirect maar ik had verwacht dat ie langer mocht. Toen ik ging meten was ie al dik in de 75...nou ja, snel nog maar een poging wagen! Sowieso lekker en nog redelijk sappig
Hahaha. Gaat snel hé?
Ideaal. Als wij een keer minder tijd hebben gooien we worstjes op de bbq. Zit je toch in korte tijd erg lekker te eten.
Ziet er goed uit hoor
 

SandyMan

Pitmaster
 
 
 
Berichten
652
Ok, indirect maar ik had verwacht dat ie langer mocht. Toen ik ging meten was ie al dik in de 75...nou ja, snel nog maar een poging wagen! Sowieso lekker en nog redelijk sappig
Hou op hou op.. ik wil ook weer worst maken, en weet eerlijk gezegd geen eens of ik al door m'n voorraad ben haha!

Betreft de tjoritzo, wij eten dit erg graag in de zomer;
Zalig receptje, niet BBQ waardig maar wel lekker! We gebruiken tot op heden altijd gedroogde chorizo en bakken die uit.. misschien is een verse er ook erg lekker mee.

De chorizo staat voor mij hoog op de todo, evenals de jalapeno cheddar :)
 

MarcH

Vuurmaker
Berichten
99
Hou op hou op.. ik wil ook weer worst maken, en weet eerlijk gezegd geen eens of ik al door m'n voorraad ben haha!

Betreft de tjoritzo, wij eten dit erg graag in de zomer;
Zalig receptje, niet BBQ waardig maar wel lekker! We gebruiken tot op heden altijd gedroogde chorizo en bakken die uit.. misschien is een verse er ook erg lekker mee.

De chorizo staat voor mij hoog op de todo, evenals de jalapeno cheddar :)
Hahaha nou en... Draaien met die handel. En bedankt voor de salade. Ziet er heerlijk uit!
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
2.875
Super! Kimchi lijkt me ook erg bijzonder. Kan me er nog niets bij voorstellen. Laat ons weten aub, als je ze hebt gemaakt.
Ga ik zeker doen, wordt een combi van 2 recepten die ik hier al op het forum heb geplaatst kimchi en koreaanse kipsate
maar dan in een worstje fabrieken.
Het wachten is op de Kimchi, ik vind het nu nog te warm om bij kamertemperatuur groente te fermenteren
tussen zo'n 17-18 graden vind ik ideaal (bij ons boven staat nooit de verwarming aan dus die temperatuur is in de late herfst/winter/begin lente heel goed te halen)
 
Bovenaan Onderaan