Sebas
Vuurmaker
- Berichten
- 59
Hier een makkelijk recept voor tortilla's die ik vandaag op mijn kamado joe..
Gebruikte ingrediënten. heel belangrijk voor de smaak vind ik zelf. Ik heb bloem van de mollen gebruik. dit om dat ik dit het meest smaak vind geven.
300 gram biologische tarwe bloem
Snufje bakpoeder.
160ml water
Beetje Italiaanse kruiden.
Hier het resultaat na 15 minuten kneden.
Hier de grote bol verdeeld in 6 bollen even een halve dag laten rijpen altijd goed voor de smaak.
En nu dunne flappen makken.
En bakken maar BBQ rond de 200 graden. Maar dit is nu niet het belangrijkste het gaat nu voor al om de hotspots intoom te houden.
Beetje gebakken gehakt met pittige kruiden, paprika, augurk, komkommer,rode ui,sla en zo'n gedroogde tomaten.
En vouwen maar!
En etten maar.
Hoop dat jullie een beetje hebben genoten van mijn bak kunsten.
Heb ze zelf een poosje geleden gemaakt op de braai. vond dit zelf een mooier resultaat geven.
Gebruikte ingrediënten. heel belangrijk voor de smaak vind ik zelf. Ik heb bloem van de mollen gebruik. dit om dat ik dit het meest smaak vind geven.
300 gram biologische tarwe bloem
Snufje bakpoeder.
160ml water
Beetje Italiaanse kruiden.
Hier het resultaat na 15 minuten kneden.
Hier de grote bol verdeeld in 6 bollen even een halve dag laten rijpen altijd goed voor de smaak.
En nu dunne flappen makken.
En bakken maar BBQ rond de 200 graden. Maar dit is nu niet het belangrijkste het gaat nu voor al om de hotspots intoom te houden.
Beetje gebakken gehakt met pittige kruiden, paprika, augurk, komkommer,rode ui,sla en zo'n gedroogde tomaten.
En vouwen maar!
En etten maar.
Hoop dat jullie een beetje hebben genoten van mijn bak kunsten.
Heb ze zelf een poosje geleden gemaakt op de braai. vond dit zelf een mooier resultaat geven.