KuiJo
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Het eerste echte 'project' op de nieuwe Grizzly.
Op verzoek van neefje is het een tomahawk steak geworden. Na en inspiratie zoekronde op dit forum, besloten om alleen zout er op te doen en indien het nodig zou zijn na de tijd nog peper toevoegen. Als extra chimichurry erbij.
Eerst tot ongeveer 49 graden en daarna nog even aanbakken, en laten rusten.
Toen de grizzly heet (nog 180-200) was nog even wat groene asperges op de grill en wat kip sate. Ook de wat hogere temp moesten we even uit proberen.
We hebben heerlijk gegeten. En voor een eerste echt project zeer geslaagd
Op verzoek van neefje is het een tomahawk steak geworden. Na en inspiratie zoekronde op dit forum, besloten om alleen zout er op te doen en indien het nodig zou zijn na de tijd nog peper toevoegen. Als extra chimichurry erbij.
Eerst tot ongeveer 49 graden en daarna nog even aanbakken, en laten rusten.
Toen de grizzly heet (nog 180-200) was nog even wat groene asperges op de grill en wat kip sate. Ook de wat hogere temp moesten we even uit proberen.
We hebben heerlijk gegeten. En voor een eerste echt project zeer geslaagd