Beef en Steak

Toch de Kamado Joe Classic 2

Ik zie nu dat ie valse lucht aanzuigt via de top vent. Ben nu aan het roken en daar ontsnapt wat rook. Wat is hier nog aan te doen?
Euhm, is het niet de bedoeling dat er rook ontsnapt met roken?

Een bbq sluit zelden hermetisch af, maar wel voldoende om te doven. Maar zodra je hem gebruikt moet boven en onder minstens een kiertje zijn.
 
Euhm, is het niet de bedoeling dat er rook ontsnapt met roken?

Een bbq sluit zelden hermetisch af, maar wel voldoende om te doven. Maar zodra je hem gebruikt moet boven en onder minstens een kiertje zijn.

Dat klopt maar ik had de bovenkant even helemaal dicht gedaan om even te kijken of er rook ontsnapte.
 
Ik zie nu dat ie valse lucht aanzuigt via de top vent. Ben nu aan het roken en daar ontsnapt wat rook. Wat is hier nog aan te doen?
Wat WCborstel zegt na aantal keren low en slow komt er een vetlaagje op en sluit het nog beter af. Mocht je dit proces willen versnellen kan je ook zelf een paar keer een beetje olie erop smeren.
 
Gefeliciteerd met je nieuw kamado en veel plezier ermee.
 
Terug
Bovenaan Onderaan