BasBQ
Beef en Steak

Timpie's Pulled Pork Run

 

timpiemans

Tondelzoeker
Berichten
7
Morning!

Gisteren stond voor het eerst pulled pork op de planning. Vorig weekend een smoker cadeau gekregen en toen al geprobeerd met pork belly burnt ends & moink balls.
Vandaag was het voor het eerst een groot stuk vlees!

Vlees: Procureur 2,7kg
Injectie: Noskos wedstrijd PP
Rub: Rokende Regahs Dirty Hogs
Saus: Granny's BBQ Sauce

Om 7:30 de smoker aan, 8:20 het vlees erop. Rond 17:00 was die mooi gaar!

Hieronder de foto's:

WhatsApp Image 2021-09-19 at 08.21.48 (1).jpeg


WhatsApp Image 2021-09-19 at 13.07.26.jpeg


WhatsApp Image 2021-09-19 at 15.08.28.jpeg


WhatsApp Image 2021-09-19 at 15.08.28 (1).jpeg


WhatsApp Image 2021-09-19 at 19.04.17.jpeg


whatsapp-image-2021-09-19-at-19-04-13-jpeg.29261


Van de belegde broodjes helaas geen foto's, smaakte zo goed dat het al in de buikjes zat. :)

Leuke run gehad! Geduld wordt op de proef gesteld, maar ook zeker beloond! Leer voor de volgende keer:

1. Zorgen dat vlees echt goed ontdooit is, nu was het nog iets bevroren in de kern waardoor injecteren erg lastig ging.
2. Goed het injectiemix recept lezen ( :) ), had theelepel uienpoeder & zout gedaan ipv eetlepel.

Enjoy de foto's! :)

WhatsApp Image 2021-09-19 at 19.04.13.jpeg
 
Ziet er mooi uit hoor. En mooie grote Q. Veel plezier ermee!
 
Missie geslaagd, je kan altijd nog achteraf kruiden toevoegen.
Gefeliciteerd met je Knor.
 
Gefeliciteerd met je knorretje. Ziet er heerlijk uit.
 
Ziet er goed uit Mister Timpie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan