- Berichten
- 658
Hooooi
Nou vanwege mijn jubileum jaar.. toch war extra uitpakken dit jaar met leuke dingen.. deze keer de beefshank, of thors hammer..
Dit is hem dan, 3,25 kg schoon aan de haak
Nou ja.. bij na schoon dan.. er komt nog aardig wat zilverskin mee.. dit kan er ook af, en dan opknopen zodat die later niet uit elkaar valt.
Avondje van te voren in de rub.. kosmos cow cover.
Deze keer er voor gekozen niet te injecteren ( bij pp doen we dit altijd)
Yes 8 uur.. tijd om de joe aan te steken, met een fijn bakkie er bij.
Toen de joe temperatuur was, mocht de hamer er op, met wat eik en kersenhout
Na een uurtje even kijken
Dit gaat al goed.. nu elk uur even sprayen met appelazijn en water.
4 uur later vond ik het wel mooi.. vleesje was rond de 74 graden.. tijd om in te pakken, samen met een lekkere bats kruidenboter
En terug op de joe..
Word vervolgd...
Nou vanwege mijn jubileum jaar.. toch war extra uitpakken dit jaar met leuke dingen.. deze keer de beefshank, of thors hammer..
Dit is hem dan, 3,25 kg schoon aan de haak
Nou ja.. bij na schoon dan.. er komt nog aardig wat zilverskin mee.. dit kan er ook af, en dan opknopen zodat die later niet uit elkaar valt.
Avondje van te voren in de rub.. kosmos cow cover.
Deze keer er voor gekozen niet te injecteren ( bij pp doen we dit altijd)
Yes 8 uur.. tijd om de joe aan te steken, met een fijn bakkie er bij.
Toen de joe temperatuur was, mocht de hamer er op, met wat eik en kersenhout
Na een uurtje even kijken
Dit gaat al goed.. nu elk uur even sprayen met appelazijn en water.
4 uur later vond ik het wel mooi.. vleesje was rond de 74 graden.. tijd om in te pakken, samen met een lekkere bats kruidenboter
En terug op de joe..
Word vervolgd...