BasBQ
Beef en Steak

Thomahawk caveman style

 
 

BuKu78

Kooltjesharker
Berichten
218
Gisteren weer is ff ouderwets een thomahawk bereid. Blijft toch leuk om te doen op deze manier. Volgende keer wel even goede houtskool kopen ipv briketten. Kijken of dat verschil uitmaakt. Hierbij de foto’s anders was het niet gebeurd.

3520d96092b04e17090321f85e7c074d.jpg

b3dca21992b1333acbf31b4ca3ab0d1a.jpg

5d134ebac117134bc14b59788883fa56.jpg

58f06aaf44a160e0793e373f6eeadd3a.jpg

205d5ebc8e1ead4fb71ad0dfc51cb4e0.jpg

ab110d8109cc57355aab7ddef200cda5.jpg

6727d54c227b476a6b355de42c23e910.jpg

3a7527dfd7388d072e70d36fb4044803.jpg

568a46b5eaec12a122f8ca30dce4737f.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooie bereidings methode! Wat ik er over gelezen heb, moet je voor caveman style altijd (goede kwaliteit) houtskool gebruiken. Houtskool brandt schoner en laat daardoor minder "troep" achter op het vlees. Maar ik geloof dat het ondanks de briketten toch prima gesmaakt heeft.
 
Blijf het een stoere bereiding vinden, maar dit is inderdaad de eerste keer dat ik het met briketten zie. Maar zal gesmaakt hebben
 
Dat is een beste steak. Zier er goed uit. En een mooie garing.
Maar had je geen dorst ? :cool:
 
Lekker hoor, en caveman style
Gevoelsmatig zou ik geen briketten gebruiken, mede door hoe briketten gemaakt worden
 
Terug
Bovenaan Onderaan