Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Hierbij een terugblik op mijn bbq avonturen van 2021. 
Hopelijk wordt 2022 ook weer een mooi bbq jaar!
Weinig tekst, veel foto’s .
. 
Bedankt voor het kijken!
Beef tataki, meest verrassende voorgerecht
		
		
	
	
		 
	
Tri tip a la brisket
		 
	
Moink ends (zo heb ik ze maar even genoemd , moink bals zonder bacon op de burnt ends manier gemaakt)
, moink bals zonder bacon op de burnt ends manier gemaakt)
		 
	
Hertenrack gemarineerd in honing tijm mosterd, echt te lekker 
 
		 
	
Burnt ends (buikspek), blijft favoriet hier
		 
	
De Luther Burger, oftewel de Donut Burger. Naar recept van [mention]noskos [/mention]
Verrassende smakelijke smaak combinatie
		 
	
Sucade (flat iron) en diamanthaas charcuterie plank. Misschien wel het mooiste gerecht om te zien
		 
	
Zalmbonbons, horen tegenwoordig bij de standaard hapjes
		 
	
Diamanthaas gemarineerd in ketjap
		 
	
Tootsies pork steaks
		 
	
Diamanthaas caveman
		 
	
Bavette pinwheels gevuld met spinazie en coppa
		 
	
Rib eye
		 
	
Ballen van [mention]Frits [/mention]
		 
	
Keri’s Hog-Apple Baked Beans naar het recept van [mention]noskos [/mention]
Een blijvertje
		 
	
Home made bacon
		 
	
“Snickers” oftewel brownies met pindakaas en zeezout
		 
	
Mijn “werkplek”
		 
	
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Hopelijk wordt 2022 ook weer een mooi bbq jaar!
Weinig tekst, veel foto’s
 .
. Bedankt voor het kijken!
Beef tataki, meest verrassende voorgerecht
 
	Tri tip a la brisket
 
	Moink ends (zo heb ik ze maar even genoemd
 , moink bals zonder bacon op de burnt ends manier gemaakt)
, moink bals zonder bacon op de burnt ends manier gemaakt) 
	Hertenrack gemarineerd in honing tijm mosterd, echt te lekker
 
  
	Burnt ends (buikspek), blijft favoriet hier
 
	De Luther Burger, oftewel de Donut Burger. Naar recept van [mention]noskos [/mention]
Verrassende smakelijke smaak combinatie
 
	Sucade (flat iron) en diamanthaas charcuterie plank. Misschien wel het mooiste gerecht om te zien
 
	Zalmbonbons, horen tegenwoordig bij de standaard hapjes
 
	Diamanthaas gemarineerd in ketjap
 
	Tootsies pork steaks
 
	Diamanthaas caveman
 
	Bavette pinwheels gevuld met spinazie en coppa
 
	Rib eye
 
	Ballen van [mention]Frits [/mention]
 
	Keri’s Hog-Apple Baked Beans naar het recept van [mention]noskos [/mention]
Een blijvertje
 
	Home made bacon
 
	“Snickers” oftewel brownies met pindakaas en zeezout
 
	Mijn “werkplek”

 
	Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
		 
  
		 
 
		 2021 was een goed bbq jaar zo te zien!
 2021 was een goed bbq jaar zo te zien! 2021 was een goed bbq jaar zo te zien!
 2021 was een goed bbq jaar zo te zien!
		
 
 
		

