BasBQ
Beef en Steak

Terugblik bbq avonturen 2021

Marcdepark

Stoker
Berichten
302
Hierbij een terugblik op mijn bbq avonturen van 2021.
Hopelijk wordt 2022 ook weer een mooi bbq jaar!

Weinig tekst, veel foto’s .

Bedankt voor het kijken!


Beef tataki, meest verrassende voorgerecht

208c97af8d4d6680bf33b40e75f43d65.jpg


Tri tip a la brisket

e6e7b51ec2fd5e83ee058bed736ae698.jpg


Moink ends (zo heb ik ze maar even genoemd , moink bals zonder bacon op de burnt ends manier gemaakt)

070b5a7ccbfe91a3c45cc55f7916e7bd.jpg


Hertenrack gemarineerd in honing tijm mosterd, echt te lekker

e0373c83473eef68f0d1281da6787bd2.jpg


Burnt ends (buikspek), blijft favoriet hier

6e8bab353204ac91eb7a929b57b19821.jpg


De Luther Burger, oftewel de Donut Burger. Naar recept van [mention]noskos [/mention]
Verrassende smakelijke smaak combinatie

6c7dc42da6715a8e871b4e0dba52dd53.jpg


Sucade (flat iron) en diamanthaas charcuterie plank. Misschien wel het mooiste gerecht om te zien

a996b6bdc849f3939ecaffc30b184acd.jpg


Zalmbonbons, horen tegenwoordig bij de standaard hapjes

d481078643d5d717eb9bffd12f505892.jpg


Diamanthaas gemarineerd in ketjap

bc205589da2928142dd0411bbdb2ad11.jpg


Tootsies pork steaks

e2981d83598e4fd5ebae7e37ff8f4ed1.jpg


Diamanthaas caveman

25ff670eab4528351126e6b741f58019.jpg


Bavette pinwheels gevuld met spinazie en coppa

36f8290988e57a146ac3b6a147366cad.jpg


Rib eye

7d95a8c9749551c0eb10eeaae7c8ec4a.jpg


Ballen van [mention]Frits [/mention]

b061176603e25b80a8e06d4fd60ab299.jpg


Keri’s Hog-Apple Baked Beans naar het recept van [mention]noskos [/mention]
Een blijvertje

39002756c52f70c763a527fbc1d03680.jpg


Home made bacon

a2c12a7a97c6f93812b9cf4570fa4b5f.jpg


“Snickers” oftewel brownies met pindakaas en zeezout

213a25b07a2df7880898fe216fa8eba9.jpg


Mijn “werkplek”

3b8f61bad61e70d6c80d8a4a0007cb59.jpg




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:
WoW, wat een prachtige gerechten heb je gemaakt.

Ze zien er stuk voor stuk fantastisch uit.
 
Hele lekkere dingen zeg.
Die zalm bonbons. Volgens mij zijn die naar recept van.. Trijs? Die is niet meer op de forum, weet niet precies waarom maar het recept is daarmee ook verdwenen. Heb je die nog?
 
Zo, dat ziet er goed uit.
Inderdaad dat charcuterie "plankje" is erg gaaf.
Laat het ook dit jaar weer smaken.
 
Dat was een goed jaar ,veel lekkere recepten 😋
 
Hele lekkere dingen zeg.
Die zalm bonbons. Volgens mij zijn die naar recept van.. Trijs? Die is niet meer op de forum, weet niet precies waarom maar het recept is daarmee ook verdwenen. Heb je die nog?

Bedankt!

En ja, klopt helemaal met het recept van Trijs. was voor mij ook een zoektocht .

Als je in deze post naar beneden scrolt dan vind je het recept



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zo, dat ziet er goed uit.
Inderdaad dat charcuterie "plankje" is erg gaaf.
Laat het ook dit jaar weer smaken.

Bedankt!

Plankje is inderdaad een understatement, deze is een kleine meter lang
(En eigenlijk klopt de benaming charcuterie niet helemaal, is een low en slow bereiding van sucade en diamanthaas welke koud geserveerd zijn.).

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mijn complimenten, schitterende foto's van heerlijke gerechten 🥰 2021 was een goed bbq jaar zo te zien!
 
Mijn complimenten, schitterende foto's van heerlijke gerechten 2021 was een goed bbq jaar zo te zien!

Bedankt voor de complimenten!

Op naar nieuwe bbq-avonturen
Jouw pastrami staat al op de lijst.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Prachtige foto's van idem gerechten, dat is genieten. Mooi bbq-jaar gewenst!
 
Terug
Bovenaan Onderaan